20 populairste cyberbeveiligingsproducten op RSAC 2023

20 populairste cyberbeveiligingsproducten op RSAC 2023


Beveiliging Nieuws

Kyle Alspach

Op de RSA Conference 2023 deze week tonen leveranciers nieuwe producten in categorieën als XDR, e-mailbeveiliging, vulnerability management en applicatiebeveiliging.


RSAC 2023 warmt op

Voor iedereen die de nieuwste producten van cyberbeveiligingsleveranciers wil bekijken, is de jaarlijkse RSA-conferentie een must, met honderden cyberbeveiligingsbedrijven die hun nieuwste aanbod voor cyberverdediging (en -aanval) presenteren. RSAC 2023, die maandag begon, blijkt geen uitzondering te zijn. Het Moscone Center in San Francisco trok een enorme menigte op zoek naar meer informatie over de nieuwste producten van zowel cyberbeveiligingsstartups als industriereuzen. Veel van die producten zijn gloednieuw en getimed om samen te vallen met RSAC. Tot de belangrijkste cyberbeveiligingsleveranciers die nieuwe of onlangs onthulde producten tonen op RSAC 2023 behoren CrowdStrike, Microsoft, Palo Alto Networks en Cisco Systems.

[Related: Accenture Doubles Down On Google Cloud Security With New Managed Service]

Belangrijke segmenten voor de productaankondigingen van RSAC 2023 zijn e-mailbeveiliging, kwetsbaarheidsbeheer, cloud- en applicatiebeveiliging, endpointbescherming, uitgebreide detectie en respons (XDR) en beveiligingsinformatie- en gebeurtenissenbeheer (SIEM).

Een belangrijk aandachtsgebied was generatieve AI en de potentiële toepassing daarvan voor het verbeteren van de productiviteit van beveiligingsoperaties, waarbij leveranciers als SentinelOne en Google Cloud nieuwe producten onthulden voor beveiligingsanalisten die worden aangedreven door grote taalmodellen. Andere leveranciers, zoals Veracode, hebben generatieve AI toegepast op gebieden als codebeveiliging. Ondertussen is een aantal nieuw onthulde producten gericht op het uitbreiden van de mogelijkheden van kerntools voor cyberbeveiliging, zoals e-mailbeveiliging en endpointbescherming. CRN is aanwezig bij RSAC 2023 en volgt de productaankondigingen op de voet, en we hebben 20 cyberbeveiligingsproducten op de conferentie verzameld die ons zijn opgevallen.

Wat volgt zijn 20 van de heetste cyberbeveiligingsproducten die worden getoond op RSA Conference 2023.

  Leer meer over Kyle Alspach

Kyle Alspach

Kyle Alspach is een Senior Editor bij CRN die zich richt op cyberbeveiliging. Zijn verslaggeving omvat nieuws, analyses en deep dives over de cyberbeveiligingsindustrie, met een focus op snelgroeiende segmenten zoals cloudbeveiliging, applicatiebeveiliging en identiteitsbeveiliging. Hij is te bereiken op kalspach@thechannelcompany.com.
Source link

Internet Blabla

Internet blabla, probeert de beste cyber security content op het internet te verzamelen en in een overzichtelijk geheel te presenteren. Er zijn meerdere artikelen die aangeleverd worden door lezers en cyber security bedrijven, daarnaast zijn er een aantal bloggers en journalisten actief met het plaatsen van actuele cyber security vraagstukken.