Afbeeldingen tonen Samsung Galaxy Watch5-horloges – Tablets en telefoons – Nieuws

Afbeeldingen tonen Samsung Galaxy Watch5-horloges – Tablets en telefoons – Nieuws

Er zijn afbeeldingen verschenen van wat de Samsung Galaxy Watch5 en Watch5 Pro zouden gaan worden. De Zuid-Koreaanse elektronicamaker zou de klokjes volgende maand willen presenteren, tegelijk met zijn volgende generatie vouwbare smartphones.

De site 91Mobiles publiceert de ronddraaiende plaatjes van de twee modellen. Die zijn afkomstig van auteur Evan Blass. Blass, ook bekend als @evleaks, heeft afgelopen tien tot vijftien jaar vaak afbeeldingen van onaangekondigde producten online gezet en heeft een vrijwel vlekkeloos track record op dit gebied.

De Watch5 heeft een behuizing van 44mm en de Pro-variant beschikt over een behuizing van 45mm, zo laten de afbeeldingen zien. Die zijn waterdicht tot 5atm en hebben een saffieren platen voor de oledschermen zitten. Beide versies hebben varianten met 4G-ondersteuning. De smartwatches beschikken over GPS. Verdere specificaties zijn nog niet duidelijk.

Volgens Blass presenteert Samsung de smartwatches volgende maand. Dat is een jaar na de Galaxy Watch4 en Watch4 Classic. De Watch5 volgt de Watch4 op, terwijl de Pro-variant de nieuwe versie is van de Classic. De smartwatches draaien op Wear OS.

Terugkijken: Tweakers Tech Hub over Galaxy Watch4

Bron: https://tweakers.net/nieuws/198812/afbeeldingen-tonen-samsung-galaxy-watch5-horloges.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.