Age of Empires II: DE krijgt Dynasties of India-uitbreiding – Gaming – Nieuws

Age of Empires II: DE krijgt Dynasties of India-uitbreiding – Gaming – Nieuws

Zoals eerder benoemd hierboven door @Globber moet je in verhouding kijken naar de content die je krijgt.

Gezien de base game zo’n 22 jaar geleden uit kwam voor weet ik veel welke prijs is er geen verhouding te maken.De basegame waar jij naar refereert is dus een grafische overhaul van een bestaande oude game, in die zin was die prijs dus redelijk maar een slecht vergelijk. In vergelijking tot de laatste DLC waar 2 civs in zitten bied deze DLC dus meer waarde. Daarnaast heeft de developer nieuwe features toegevoegd die technisch nog niet eerder in deze game lukten, daardoor krijgt de speler weer nieuwe unieke speelervaringen, het is dus niet zomaar een zelfde poppetje met een andere skin.

De basegame laten we zeggen definitive edition heeft ook een change gekregen met een nieuwe unique unit, die krijg jij als DE bezitter dus gratis. De Indians zijn namelijk veranderd in de Hindustanis met de volgende (gratis) changes en toevoegingen:
Unique Units

  • Ghulam – Hindustani unique infantry unit that thrusts its spear through multiple targets. Strong vs. archers. Weak vs. cavalry.
  • Imperial Camel Rider (camel rider)

Unique Buildings:

  • Caravanserai – Economic building. Heals and increases speed of Trade Carts in a 10 tile radius. Unique building of the Hindustanis.

Unique Techs

  • Grand Trunk Road (All gold income 10% faster)
  • Shatagni (Hand Cannoneers +2 range)

Team Bonus:

  • Camel and light cavalry units +2 attack vs. buildings

Je oordeel is naar mijn idee dus niet echt rechtvaardig tenaanzien van deze DLC, maar je kan altijd wachten totdat bij steam bijvoorbeeld kortingen zijn, zoals nu bijvoorbeeld op de oudere DLC.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/195668/age-of-empires-ii-de-krijgt-dynasties-of-india-uitbreiding.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.