Analist toont renders van VR-headset Meta Cambria – Gaming – Nieuws

Analist toont renders van VR-headset Meta Cambria – Gaming – Nieuws

Lijkt mij niet vreemd zelf. Dan kunnen ze dus standaard accu’s, en mogelijk zelfs rekenkracht, in de hoofdband stoppen, en daarmee een heel veel betere gewichtsverdeling krijgen dan de Quest heeft. Dat heel veel mensen een andere hoofdband gebruiken bij de Quest is natuurlijk ook omdat die vooral heel goedkoop moest zijn. Maar een Rift CV1 heeft ook geen vervangbare hoofdband, en even los van problemen met een slechte kabelverbinding erin, zat volgens mij ook niemand erop te wachten echt. Zelfde voor bijvoorbeeld een Index ook.

Wat mij vooral jammer lijkt is uitgaande van deze renders er gewoon weer geen goede audio oplossing geintegreerd bij is. Dus dan hebben ze het altijd over gemak, maar als je beetje fatsoenlijk geluid wil (wat ze ten tijden van de CV1 nog essentieel noemde), moet je weer zelf met oordopjes gaan lopen kloten.

[Reactie gewijzigd door Sissors op 14 april 2022 13:46]

Bron: https://tweakers.net/nieuws/195628/analist-toont-renders-van-vr-headset-meta-cambria.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.