Apple iPhone 5 en 5c kunnen vanaf oktober geen WhatsApp meer draaien – Tablets en telefoons – Nieuws

Apple iPhone 5 en 5c kunnen vanaf oktober geen WhatsApp meer draaien – Tablets en telefoons – Nieuws

En hoe wil je met een jailbrake whatsapp er als nog op gaan zetten, dat zal ook met een jailbrake niet gaan.
Je kan hem gebruiken tot die versie niet meer ondersteund wordt, dit zal niet direct zijn maar na paar updates zal de laatste versie die de 5 heeft ook niet meer werken(Dus geen verbinding met whatsapp servers meer krijgen uiteindelijk).

Dan zal een nieuwere versie ook niet via een jailbrake kunnen, want die heeft geen ondersteuning voor IOS voor de oudere IOS versies.
Tevens heb je geen geld voor een fairphone ofzo da hoeft ook niet(Die zijn 500/600 euro), maar een Iphone SE uit 2016 zijn voor 60 euro te vinden refurbished(Of 2de hands via vraag / aanbod)

https://tweakers.net/smar…e-se_p482361/vergelijken/

Deze draait nog de laatste IOS15 dus zal nog heel lang mee kunnen, dan kan je nog zeggen ik kan geen 50 of 60 euro in 1 week uitgeven aan iets leuks(Dat is goed mogelijk uiteraard).
Dan spaar je er voor leg je een beetje apart elke week, en zo kan je uiteindelijk iets anders kopen als het niet in 1 keer kan.

Ook met weinig geld beschikbaar wekelijks zul je moeten sparen, niet alleen voor leuke dingen ook voor noodzakelijke dingen.
Je koelkast kan ook kapot gaan, of je wasmachine of televisie, en een telefoon hoort daar tegenwoordig ook wel bij(Als je bereikbaar wil zijn voor whatsapp/ internet etc).

[Reactie gewijzigd door Carlos0_0 op 23 mei 2022 11:33]

Bron: https://tweakers.net/nieuws/197076/apple-iphone-5-en-5c-kunnen-vanaf-oktober-geen-whatsapp-meer-draaien.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.