Apple lijkt naam realityOS te willen vastleggen voor presentatie volgende week – Computer – Nieuws

Apple lijkt naam realityOS te willen vastleggen voor presentatie volgende week – Computer – Nieuws

Wellicht, stel bij 3D ontwerpen maken op kantoor, als het daar handig is om zo’n VR unit te gebruiken. Ziet d’r waarschijnlijk wat raar uit als je een kantoor vol zeg met mensen die in hun eigen 3D bubbel bezig zijn. En ja, het kan zijn dat je minder snel wat sociale gesprekjes hebt tussendoor.

Andersom, juist omdat er veel thuiswerken, zou je ook een VR vergadering kunnen houden. Momenteel zou dat wat plat zijn omdat je niet goed elkaars emoties kunt aflezen van een ‘avatar’. Maar als dat gefixt wordt is het wellicht beter dan zo’n webcam gesprek.

Het lijkt me afschuwelijk om in een wereld te leven waarin mensen met telefoons rondlopen, of er een moeten gebruiken om bepaalde taken te verrichten.

Het lijkt me afschuwelijk om in een wereld te leven waarin mensen met boeken rondlopen, of er een moeten lezen om bepaalde taken te verrichten.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/197348/apple-lijkt-naam-realityos-te-willen-vastleggen-voor-presentatie-volgende-week.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.