Apple Pay is beschikbaar bij ASN Bank en RegioBank, SNS Bank volgt binnenkort – Tablets en telefoons – Nieuws

Apple Pay is beschikbaar bij ASN Bank en RegioBank, SNS Bank volgt binnenkort – Tablets en telefoons – Nieuws

0,15% is nou ook niet een heel schokkend hoog percentage, het is niet zo dat regulier pinpas-gebruik kosteloos is, daar wordt achter de schermen ook een (minimaal) bedrag voor betaald.

ING was de eerste in NL, en voor hen was het wellicht de kosten waard om de eerste te zijn, ik denk dat het ze wel een aantal nieuwe klanten heeft opgeleverd.

Je zou ook kunnen beargumenteren dat de biometrische beveiliging van Apple Pay veiliger is dan een 4-cijferige pincode op een pinpas. Als dit de kans verkleint dat een gejatte pas geplunderd wordt (met alle bijkomende kosten zoals verzekering etc), is die 0,15% een hele kleine investering voor de verhoging van de veiligheid.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/196562/apple-pay-is-beschikbaar-bij-asn-bank-en-regiobank-sns-bank-volgt-binnenkort.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.