AT&T en Trinity Cyber werken samen om commercieel beheerde cyberbeveiligingsoplossing te leveren aan de luchtmacht.

AT&T en Trinity Cyber werken samen om commercieel beheerde cyberbeveiligingsoplossing te leveren aan de luchtmacht.


Test van cyberbeveiligingsoplossing voor de luchtmacht effent het pad voor overname door de defensie-industrie van innovatie uit de particuliere sector om de bescherming van de meest gevoelige informatie en systemen van onze natie te bevorderen.

WASHINGTON, 25 april 2023 /PRNewswire/ — AT&T* en Trinity Cyber, Inc. hebben samengewerkt om een zeer innovatieve, commercieel beheerde cyberbeveiligingsoplossing te leveren aan de Amerikaanse luchtmacht. De oplossing, een Secure Internet Gateway, zal naar verwachting de cyberbeveiligingsbescherming aanzienlijk verbeteren en de risico’s voor de netwerken van de luchtmacht verminderen.

Kwaadwillenden blijven de meest gevoelige informatie en systemen van onze natie aanvallen om onze nationale veiligheid, openbare veiligheid en manier van leven te ondermijnen. De regering Biden blijft zich sterk richten op het verbeteren van… van de Verenigde Staten cyberverdediging, en Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA) heeft vijf noodrichtlijnen en twee bindende operationele richtlijnen tussen 2021 en 2022 vrijgegeven die actie van bepaalde federale agentschappen vereisen. De nieuwe Secure Internet Gateway-oplossing van AT&T en Trinity Cyber biedt federale agentschappen mogelijkheden die hun cyberbeveiligingshouding verder kunnen verbeteren en hen helpen te voldoen aan deze richtlijnen.

“Het testen van nieuwe, commercieel aangeboden mogelijkheden die zowel de cyberveiligheid als de missieprestaties kunnen verbeteren, is een belangrijke stap naar de toekomst,” zei Winston A. Beauchamp, Deputy Chief Information Officer, Department of the Air Force. “We kijken uit naar de analyse van de testgegevens die een solide argument vormen voor een bredere toepassing van deze aanpak in het hele departement van de luchtmacht.”

AT&T en Trinity Cyber bieden de nieuwe oplossing aan alle federale overheidsinstanties aan. De oplossing maakt een nieuwe benadering van geautomatiseerde dreigingspreventie op schaal en snelheid mogelijk die risico’s kan verminderen, handmatige incidentrespons kan verminderen en nationale cyberbeveiligingen kan verbeteren.

“De test van de luchtmacht van deze commercieel aangeboden geavanceerde cyberbeveiligingsoplossing is een enorme stap in de richting van een beter begrip van hoe de cyberverdediging van onze natie kan worden versterkt,” aldus Lance Spencer, Client Executive Vice President – Defense, AT&T Public Sector. “Onze samenwerking met Trinity Cyber is een andere manier voor ons om de kracht van commercieel geleverde geavanceerde netwerkmogelijkheden te demonstreren om de levering van missies te helpen verbeteren.”

Trinity Cyber is de uitvinder en exploitant van een volledig inhoudsinspectievermogen dat detectieve en preventieve controles automatiseert die actief de bedreigingen en technieken verslaan die door de tegenstanders van onze natie worden gebruikt. Het vermogen vermindert bedreigingen voordat ze kunnen interageren met klantnetwerken, vermindert de werklast van incidentenbestrijding en vermindert valse meldingen. De Trinity Cyber-oplossing richt zich op de tactieken, technieken en procedures die aanvallers gebruiken. De oplossing wordt volledig beheerd, bediend en ondersteund door een cyberbeveiligings- en operationeel team van wereldklasse.

“Het hele team van Trinity Cyber is trots en dankbaar voor deze kans,” zei Thomas P. Bossert, president van Trinity Cyber. “Het is het hoogtepunt van jarenlange inspanningen om de mogelijkheden van netwerktechnologie opnieuw uit te vinden, de samenwerking tussen de Amerikaanse industrie en overheid te verbeteren en beveiliging in te bouwen in elk aspect van onze dagelijkse activiteiten.”

Om te leren hoe de preventieve controlemogelijkheden van Trinity Cyber federale agentschappen helpen te voldoen aan de Executive Order on Cybersecurity en naleving van de CISA-richtlijnen te bereiken, ga hierheen.

Ga naar hier voor meer informatie over AT&T’s werk in de publieke sector.

*Over AT&T
Wij helpen meer dan 100 miljoen Amerikaanse families, vrienden en buren, plus bijna 2,5 miljoen bedrijven, om verbinding te maken met meer mogelijkheden. Van het eerste telefoongesprek 140+ jaar geleden tot onze 5G draadloze en multi-gig internet aanbiedingen vandaag, wij @ATT innoveren om levens te verbeteren. Voor meer informatie over AT&T Inc. (NYSE:T) kunt u terecht op about.att.com. Investeerders kunnen meer informatie vinden op investors.att.com.

Over Trinity Cyber
Trinity Cyber, Inc. is een in de VS gevestigd bedrijf dat technologie uitvindt en exploiteert om de moeilijkste cyberbeveiligingsuitdagingen op te lossen. De producten en diensten van het bedrijf strekken zich uit over verschillende marktsegmenten van meerdere miljarden dollars. De oprichters, het managementteam en de technologen van het bedrijf zijn allemaal bekroonde, erkende leiders in hun vakgebied – en hun technologie slaat aan.

CONTACT:
Jessica Johannes
[email protected]

BRON Trinity CyberSource link

Internet Blabla

Internet blabla, probeert de beste cyber security content op het internet te verzamelen en in een overzichtelijk geheel te presenteren. Er zijn meerdere artikelen die aangeleverd worden door lezers en cyber security bedrijven, daarnaast zijn er een aantal bloggers en journalisten actief met het plaatsen van actuele cyber security vraagstukken.