Atturra werkt samen met MyCISO om Managed Security Program Service te lanceren


BEDRIJFSNIEUWS: Atturra, een toonaangevende leverancier van technologiediensten, is een strategisch partnerschap aangegaan met de Australische SaaS-start-up MyCISO om zijn beheerde service voor beveiligingsprogramma’s in het onderwijs en de commerciële sector te ondersteunen.

Atturra’s managed security service biedt organisaties een strategische cybersecurity roadmap gekoppeld aan doorlopende managementondersteuning. MyCISO voedt en levert de beoordelingen en het beheer van beveiligingsprogramma’s via een SaaS-interface op een kosteneffectieve, gegevensgestuurde en schaalbare manier.

Volgens de voorwaarden van de overeenkomst zal Atturra de Assess-module van het MyCISO-platform inzetten om zijn service te ondersteunen. Deze module ondersteunt klanten bij het kiezen van het juiste raamwerk, het voltooien van een gegevensgestuurde risicobeoordeling op basis van controlevolwassenheid en het ontwerpen van een op maat gemaakte en dynamische cyber-uplift strategie die kan worden geoperationaliseerd en waarover continu kan worden gerapporteerd.

Na het uitvoeren van een marktevaluatie identificeerde Atturra MyCISO als een effectieve manier om traditionele, op papier gebaseerde beveiligingsbeoordelingen en beveiligingsprogramma’s te transformeren door gebruik te maken van een geavanceerd SaaS-platform dat aansluit bij de strategie van Atturra om de beveiligingscapaciteiten van zijn klanten verder te versterken.

Screenshot 2024 01 29 093145

Osh Ranwaweera, General Manager – Connect and Secure voor Atturra Managed Services

Osh Ranwaweera, General Manager – Connect and Secure voor Atturra Managed Services, zegt: “Onze klanten zijn op zoek naar een betere beveiliging die is afgestemd op een robuust beveiligingsraamwerk. Het kan ingewikkeld zijn om de vereisten van verschillende raamwerken te begrijpen. MyCISO in combinatie met ons team van experts maakt de ontwikkeling en uitvoering van een uitgebreide cyberstrategie mogelijk die gewoonlijk is voorbehouden aan grotere ondernemingen.

“De beheerde service van Atturra voor cyberprogramma’s zorgt ervoor dat onze klanten de beste ondersteuning krijgen die beschikbaar is, afgestemd op de best practices in de sector, zodat we ervoor kunnen zorgen dat ze voorop blijven lopen in de strijd om beveiligd te blijven tegen cyberaanvallen.”

Dit nieuwste partnerschap maakt deel uit van een bredere strategische stap van MyCISO door Atturra te kiezen als strategische groeipartner op basis van haar marktpenetratie en succes in de Australische onderwijssector en commerciële middenmarkt.

Schermafbeelding 2024 01 29 093830

Dane Meah, CEO bij MyCISO

Dane Meah, CEO bij MyCISO: “Een samenwerking tussen MyCISO en Atturra is een opwindende overeenkomst die ons meer waarde zal laten leveren aan het onderwijs en het middensegment van de commerciële sector. De mogelijkheid hebben om cyberrisico’s te identificeren en cyber-uplifts af te stemmen op standaarden en frameworks zoals ISO27001, NIST CSF en de ACSC Essential Eight is een belangrijk aandachtspunt voor IT- en beveiligingsteams in Australië en de rest van de wereld.

“Toen MyCISO werd gelanceerd, was het doel om alle bedrijven een eenvoudigere manier te bieden om hun cyber-uplift te ontwikkelen en te beheren. Vandaag de dag heeft het land nog steeds te maken met een groeiend tekort aan vaardigheden, zowel binnen bedrijven als in de onderwijssector, wat de inspanningen belemmert om te voldoen aan de Australische ambitie om in 2030 de wereldleider op het gebied van cyberbeveiliging te zijn.”

“Atturra en MyCISO zullen deze belangrijke leemte in de markt aanpakken door een innovatieve oplossing te bieden voor een cyberbeveiligingsuitdaging die in snelheid en waarachtigheid toeneemt. De samenwerking belooft spannende tijden voor bedrijven die hun cyberbeveiligingspraktijken willen versterken in een wereld waar digitale bedreigingen steeds meer voorkomen.”

GARTNER MARKTGIDS VOOR NDR 2022

Je weet waarschijnlijk wel dat wij sterk geloven in Network Detection and Response (NDR).

Wist je dat Gartner ook adviseert dat beveiligingsteams prioriteit geven aan NDR-oplossingen om hun detectie en respons te verbeteren?

Het kiezen van de juiste NDR voor je team en proces kan soms de grootste uitdaging zijn.

Als je een Network Detection and Response tool wilt uitproberen, waarom dan niet beginnen met de beste?

Vectra Network Detection and Response is de meest geavanceerde AI-gestuurde aanvalsverdediging in de branche voor het identificeren en stoppen van kwaadaardige tactieken in je netwerk zonder ruis of de noodzaak van decryptie.

Download de 2022 Gartner Market Guide for Network Detection and Response (NDR) voor aanbevelingen over hoe Network Detection and Response-oplossingen dieper kunnen uitbreiden in bestaande on-premises netwerken en nieuwe cloudomgevingen.


NU DOWNLOADEN!

PROMOOT UW WEBINAR OP ITWIRE

Alles over webinars.

Marketingbudgetten zijn nu gericht op Webinars in combinatie met Lead Generation.

Als je een Webinar wilt promoten, raden we je aan om ten minste 3 tot 4 weken voorafgaand aan je evenement campagne te voeren.

De iTWire-campagne omvat uitgebreide advertenties op onze nieuwssite itwire.com en prominente nieuwsbriefpromotie https://itwire.com/itwire-update.html en promotioneel nieuws & redactionele artikelen. Plus een video-interview van de belangrijkste spreker op iTWire TV https://www.youtube.com/c/iTWireTV/videos die gebruikt zal worden in promotionele berichten op de iTWire Home Page.

Nu we uit Lockdown komen zal iTWire zich richten op het assisteren bij uw webinars en campagnes en assistentie via gedeeltelijke betalingen en verlengde termijnen, een Webinar Business Booster Pack en andere ondersteunende programma’s. We kunnen ook uw advertenties en geschreven inhoud maken plus uw video-interview coördineren.

We kijken ernaar uit om je campagnedoelstellingen met je te bespreken. Klik op de knop hieronder.


MEER INFO HIER!Source link

Internet Blabla

Internet blabla, probeert de beste cyber security content op het internet te verzamelen en in een overzichtelijk geheel te presenteren. Er zijn meerdere artikelen die aangeleverd worden door lezers en cyber security bedrijven, daarnaast zijn er een aantal bloggers en journalisten actief met het plaatsen van actuele cyber security vraagstukken.