Belgische regering spreekt China aan op cyberaanvallen tegen ministeries

Belgische regering spreekt China aan op cyberaanvallen tegen ministeries

Wat had België anders verwacht? Ieder land hackt zich inmiddels helemaal suf, of het nou de Chinezen, Russen, Amerikanen of iemand anders betreft. En dan gaan we voor de bühne liegen en bedriegen, om vervolgens gewoon door te gaan op het ingeslagen pad. Het recht van de sterkste, wie maakt me wat. Soms zou je denken dat je vanaf een bepaalde positie in een regering of ambtenarenapparaat moet beschikken over psychopatische of narcistische trekjes. Liegen, bedriegen, ontkennen, spinnen, loze beloftes, naar beneden trappen, de mensen die de touwtjes in handen hebben zijn in ieder land hetzelfde.

Bron: https://www.security.nl/posting/761633/Belgische+regering+spreekt+China+aan+op+cyberaanvallen+tegen+ministeries?channel=rss

Georgino van Hout

Georgino van Hout is een verslaggever voor InternetBlabla.nl. Hij heeft in het verleden voor verschillende cyber security bedrijven geblogd. Door zijn bijdragen aan InternetBlaBla, kunnen we de belangrijke zaken in cyber security blijven verslaan zodat we actueel blijven op het gebied van cyber veiligheid.