Bethesda stelt oude The Elder Scrolls-games gratis beschikbaar via Steam – Gaming – Nieuws

Bethesda stelt oude The Elder Scrolls-games gratis beschikbaar via Steam – Gaming – Nieuws

Bethesda heeft enkele oude games toegevoegd aan Steam, aangezien de game-uitgever zijn eigen Bethesda.net Launcher binnenkort stopzet. Het gaat om drie games die vanaf nu gratis te downloaden zijn.

De gratis titels omvatten The Elder Scrolls: Arena en The Elder Scrolls II: Daggerfall, merkte VG247 op. Ook Wolfenstein: Enemy Territory uit 2003 wordt gratis beschikbaar gesteld op Steam. Bethesda brengt daarnaast The Elder Scrolls Adventures: Redguard en An Elder Scrolls Legend: Battlespire uit op Steam, hoewel die games beide 6 euro kosten. Ook de Creation Kit voor Fallout 4 en de Skyrim Special Edition zijn op het platform verschenen.

De recente toevoegingen aan Steam lopen vooruit op het sluiten van Bethesda’s eigen gamelauncher. Het bedrijf liet in februari al weten dat het stopt met de Bethesda.net Launcher. Spelers kunnen sinds deze week hun Bethesda-games gratis overzetten naar Steam door de twee accounts te koppelen.


The Elder Scrolls II: Daggerfall

Bron: https://tweakers.net/nieuws/196110/bethesda-stelt-oude-the-elder-scrolls-games-gratis-beschikbaar-via-steam.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.