Bethesda stelt Starfield en Redfall uit tot volgend jaar – Gaming – Nieuws

Bethesda stelt Starfield en Redfall uit tot volgend jaar – Gaming – Nieuws

Bethesda stelt de releases van Starfield en Redfall uit tot de eerste helft van volgend jaar. De ontwikkelteams van beide games willen naar eigen zeggen meer tijd nemen om de games zo goed mogelijk te maken.

“We hebben de beslissing genomen om de lanceringen van Redfall en Starfield uit te stellen tot de eerste helft van 2023”, schrijft Bethesda op Twitter. “De teams bij Arkane Austin en Bethesda Game Studios hebben grote ambities voor hun games en we willen ervoor zorgen dat jullie de beste, meest gepolijste versies ervan ontvangen.”

Bethesda bedankt spelers daarbij voor hun enthousiasme voor de twee titels en belooft ‘binnenkort’ de eerste ‘deep-dives’ in de gameplay van Starfield en Redfall te delen. De studio zegt niet wanneer dat gebeurt, maar op 12 juni staat de Xbox & Bethesda Games Showcase gepland, waarin moederbedrijf Microsoft ingaat op komende games van Xbox Game Studios en Bethesda.

Starfield stond op de planning voor 11 november 2022, elf jaar na de release van Skyrim. Deze titel is in ontwikkeling bij Bethesda Games Studios en wordt een nieuwe rpg die zich afspeelt in de ruimte. Dishonored- en Deathloop-maker Arkane werkt aan Redfall. Deze co-opshooter zou deze zomer verschijnen. Beide games komen uit op Xbox-consoles en de pc.Bron: https://tweakers.net/nieuws/196698/bethesda-stelt-starfield-en-redfall-uit-tot-volgend-jaar.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.