BlackBerry breidt partnerschap uit met toonaangevende MSSP (Managed Security Services Provider) om ervoor te zorgen dat het MKB klaar is voor cybersucces.


SAN FRANCISCO, VERENIGDE STATEN – 25 april 2023 – BlackBerry Limited (NYSE: BB; TSX: BB) en Solutions Granted hebben vandaag een uitgebreid partnerschap aangekondigd, waarbij de toonaangevende aanbieder van cyberbeveiligingsdiensten wordt benoemd tot Master Managed Security Services Provider (MSSP), waardoor het bedrijf beter kan schalen en kan voldoen aan de groeiende vraag naar cyberbeveiligingsdiensten onder kleine en middelgrote bedrijven (MKB).

“Solutions Granted is al vijf jaar op rij onderscheiden als BlackBerry MSSP Partner of the Year voor Noord-Amerika en we zijn verheugd om onze samenwerking naar het volgende niveau te tillen door hen te bekronen als onze top Master MSSP”, aldus Adam Enterkin, Chief Revenue Officer, Americas, BlackBerry Cybersecurity. “BlackBerry is toegewijd aan het vergroten van zijn focus op MSSP-partners om ervoor te zorgen dat ze zijn ingesteld op succes. Endpoints nemen toe en de cyberaanvallen daarop ook. Ons uitgebreide partnerschap met Solutions Granted zal honderden kleine en middelgrote bedrijven helpen zich voortdurend aan te passen aan een steeds veranderend bedreigingslandschap.”

Als ‘Master MSSP’ zal Solutions Granted beter gepositioneerd zijn om zijn eigen partners te helpen managed detection and response (mdr) en andere Managed Security Services te leveren aan hun klanten in het midden- en kleinbedrijf. In samenwerking met BlackBerry en zwaar gebruikmakend van het Cylance® AI-powered portfolio, helpt Solutions Granted duizenden klanten hun omgevingen te beveiligen en aanvallen te voorkomen. Door met Solutions Granted te werken, kunnen MSSP’s en managed service providers (MSP’s) toonaangevende managed security aanbieden, zonder de aanzienlijke investering te doen om een eigen security operations center (SOC) uit te bouwen.

CylanceENDPOINT™ is een van de oplossingen die het helpt managed service providers (MSP’s) in te zetten bij klanten, hetzij als individuele managed services of geïntegreerd in een SOC-as-a-service aanbod.

“BlackBerry’s steun voor ons bedrijfsmodel biedt de flexibiliteit die we nodig hebben om aan de vraag van klanten te blijven voldoen en de best mogelijke productondersteuning voor hun bedrijfsbehoeften te bieden”, aldus Michael E. Crean, Chief Executive Officer van Solutions Granted. “We waarderen de investering van BlackBerry in ons partnerschap en weten dat dit een belangrijke bijdrage levert aan het succes van onze klanten.”

Ga voor meer informatie over BlackBerry MSSP-partners naar blackberry.com/us/nl/partners/mssp-partners.

Over BlackBerry

BlackBerry (NYSE: BB; TSX: BB) levert intelligente beveiligingssoftware en -diensten aan ondernemingen en overheden over de hele wereld. Het bedrijf beveiligt meer dan 500M endpoints waaronder meer dan 215M voertuigen. Het bedrijf, gevestigd in Waterloo, Ontario, maakt gebruik van AI en machine learning om innovatieve oplossingen te leveren op het gebied van cyberbeveiliging, veiligheid en dataprivacy en is toonaangevend op het gebied van endpointbeheer, endpointbeveiliging, encryptie en embedded systemen. De visie van BlackBerry is duidelijk – het beveiligen van een verbonden toekomst waarop u kunt vertrouwen.

BlackBerry. Intelligente beveiliging. Overal.

Ga voor meer informatie naar BlackBerry.com en volg @BlackBerry.

Handelsmerken, inclusief maar niet beperkt tot BLACKBERRY en EMBLEM Design zijn de handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van BlackBerry Limited, en de exclusieve rechten op deze handelsmerken zijn uitdrukkelijk voorbehouden. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars. BlackBerry is niet verantwoordelijk voor producten of diensten van derden.

Over Solutions Granted Inc.

Solutions Granted is een Master Managed Security Services Provider (Master MSSP). Ze bieden cyberbeveiligingsoplossingen aan Noord-Amerikaanse MSP’s en MSSP’s en zetten zich in voor het leveren van oplossingen zonder minimumeisen, verplichtingen of langetermijncontracten. Ze bieden met trots vele beveiligingslagen en een 24×7 in de VS gevestigd Security Operations Center (SOC). In de afgelopen jaren is Solutions Granted uitgegroeid tot een duidelijke leider in het kanaal, door het winnen van talloze prijzen, waaronder de CRN Security 100-lijst, Top 100 MSSP-lijst, Top Global MSSP-lijst en BlackBerry MSSP-partner van het jaar. Meer informatie op

Mediacontacten:
BlackBerry Mediarelaties
+1 (519) 597-7273
mediarelations@BlackBerry.comSource link

Internet Blabla

Internet blabla, probeert de beste cyber security content op het internet te verzamelen en in een overzichtelijk geheel te presenteren. Er zijn meerdere artikelen die aangeleverd worden door lezers en cyber security bedrijven, daarnaast zijn er een aantal bloggers en journalisten actief met het plaatsen van actuele cyber security vraagstukken.