Blizzard presenteert dinsdag mobiele Warcraft-game – Gaming – Nieuws

Blizzard presenteert dinsdag mobiele Warcraft-game – Gaming – Nieuws

Je zegt dat het een vooroordeel is, maar vervolgens geef je alleen argumenten om dat tegen te spreken.

Daarnaast zijn er ook verwachtingen gecreëerd.
Blizzard heeft goed hun best gedaan de laatste jaren om de verwachtingen laag te houden. Bergen aan negatieve nieuwsberichten geeft mij nu geen hoop dat ze nu wel hun best gaan doen.

Daarnaast zie ik liever een fatsoenlijk spel voor 20 euro dan weer een F2P verkracht spel. Het kan nog zo een goed spel zijn, maar op het moment dat er F2P word toegevoegd moet alles wijken er voor. Een goed voorbeeld is Asphalt. Best een OK race game, en zonder F2P via Netflix te spelen. Echter is alleen de optie om te betalen weg en valt extra op dat het pay to win is. Timers zijn er nog steeds omdat je het anders in een paar uur uit speelt want veel is er eigenlijk niet te doen.

Uitgevers hebben het zelf verpest. Een spel van 70 euro zit nog steeds vol met micro transacties, dus een spel van 20 euro de zonder kan niet. Zou ook raar zijn als je voor 100 euro aan ingame currency kunt kopen en voor 20 het hele spel.

Maar, daarnaast kan het op de Switch blijkbaar wel, en op een apparaat wat 2 a 3x zo veel kost niet.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/196152/blizzard-presenteert-dinsdag-mobiele-warcraft-game.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.