Borderlands-spinoff Tiny Tina’s Wonderlands komt op 23 juni naar Steam – Gaming – Nieuws

Borderlands-spinoff Tiny Tina’s Wonderlands komt op 23 juni naar Steam – Gaming – Nieuws

Tiny Tina’s Wonderlands verschijnt 23 juni op Steam. Het was al bekend dat er een Steam-versie van de shooter uit zou komen, maar er was nog geen releasedatum bekend.
Op dezelfde datum verschijnt de eerste dlc van het spel.

De Steam-versie van Tiny Tina’s Wonderlands werd dinsdag aangekondigd. Er verschijnen twee versies van het spel op Steam: een standaardeditie en de Chaotic Great-editie, die een seizoenspas bevat. Op 23 juni komt ook The Molten Mirrors uit, de eerste uitbreiding van de shooter. De dlc gaat onder meer nieuwe vijanden en moeilijkere dungeons bevatten.

De Epic Games Store-versie van Tiny Tina’s Wonderlands kwam al op 25 maart uit, samen met de Xbox- en PlayStation-versies. De game bevat een verhaalcampagne en ondersteunt co-op tot maximaal vier spelers. Alle versies van de shooter ondersteunen crossplay.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/198304/borderlands-spinoff-tiny-tinas-wonderlands-komt-op-23-juni-naar-steam.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.