Call of Duty: Modern Warfare 2 verschijnt op 28 oktober – Gaming – Nieuws

Call of Duty: Modern Warfare 2 verschijnt op 28 oktober – Gaming – Nieuws

Er is maar 1 Call of Duty waar ik op aan t wachten ben en dat is deze. Modern Warfare is qua gameplay (vooral Hardcore) echt de beste uit de serie vind ik. Audio en visueel ook veel beter dan de laatste 2 CoDs. Het enige wat ik miste in die game waren degelijke maps, waar ik Modern Warfare nog regelmatig speel, vind ik de maps wel erg matig.

Als het waar is wat de geruchten zeggen dat maps als Highrise, Afghan, Terminal, Quarry en Favela terug in de game komen is dat voor mij een no brainer. Ik had eigenlijk gehoopt dat deze maps gewoon in Modern Warfare toegevoegd zouden worden. Maar goed dit geeft me weer goede hoop op goede gameplay met goede maps en hopelijk stunning graphics. Al die Arcade CoDs hoeven niet van mij.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/197178/call-of-duty-modern-warfare-2-verschijnt-op-28-oktober.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.