Carrefour versterkt de bedrijfsbeveiliging in Spanje

Carrefour versterkt de bedrijfsbeveiliging in Spanje


HOLMDEL, N.J. en MADRID, Spanje, 27 dec. 2023 (GLOBE NEWSWIRE) — BIO-key® International, Inc. (NASDAQ: BKYI), een innovatieve leverancier van Identity and Access Management (IAM) voor werknemers en klanten met wachtwoordloze, telefoonloze en token-loze Identity-Bound Biometric (IBB) verificatie-oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat Carrefour, een toonaangevende wereldwijde retailer, BIO-key’s AuthControl Sentry integreert met de AuthControl Sentry-oplossingen van BIO-key.® cloudoplossing in Spanje in samenwerking met Evolutio, een vertrouwde partner van BIO-key’s dochteronderneming Swivel Secure Europe. De strategische samenwerking maakt deel uit van Carrefour’s voortdurende inzet voor operationele uitmuntendheid en gegevensbeveiliging.

AuthControl Sentry is nu een belangrijk onderdeel in de beveiliging van het authenticatieproces voor de 6.500 Spaanse werknemers van Carrefour. De oplossing beschermt de toegang tot kritieke diensten en versterkt de toewijding van het bedrijf aan de hoogste normen voor gegevensbeveiliging en privacy.

Alex Rocha, Managing Director van BIO-key Europe: “We zijn vereerd dat de toonaangevende wereldwijde retailer Carrefour onze AuthControl Cloud Sentry-oplossing in Spanje heeft geïmplementeerd. Deze samenwerking, mogelijk gemaakt door onze partner Evolutio, laat de veiligheid, veelzijdigheid en betrouwbaarheid van onze producten zien bij het voldoen aan de complexe cyberbeveiligingsbehoeften van grootschalige organisaties. BIO-key Europe is toegewijd aan het leveren van top-tier beveiligingsoplossingen die bedrijven zoals Carrefour in staat stellen om met vertrouwen en veerkracht te opereren in een steeds meer digitale wereld. Onze AuthControl oplossing verbetert niet alleen de operationele efficiëntie, maar zorgt ook voor de grootst mogelijke veiligheid voor onze klanten, hun werknemers en kritieke gegevens.”

Over BIO-key International, Inc. (www.BIO-key.com)
BIO-key zorgt voor een revolutie op het gebied van authenticatie en cyberbeveiliging met biometrische, multi-factor identiteit en toegangsbeheer (IAM) software die de toegang beveiligt voor meer dan vijfendertig miljoen gebruikers. BIO-key stelt klanten in staat om de juiste authenticatiefactoren te kiezen voor verschillende gebruikssituaties, waaronder telefoonloze, tokenloze en wachtwoordloze biometrische opties. De gehoste of on-premise PortalGuard IAM oplossing biedt kosteneffectieve, eenvoudig te implementeren, gemakkelijke en veilige toegang tot computers, informatie, applicaties en hoogwaardige transacties.

Over Evolutio (www.evolutio.com/)
Evolutio is de vertrouwde technologische partner die elk bedrijf nodig heeft. De consultants van Evolutio zijn experts in de integratie van cloud-diensten voor multinationale en nationale bedrijven op de Spaanse markt. Het doel van Evolutio is om de wendbaarheid, flexibiliteit en innovatiecapaciteit van klanten te vergroten, hen te helpen de maximale waarde uit hun bedrijf te halen en hen te begeleiden in hun digitaliseringsproces. Evolutio, met het hoofdkantoor in Madrid, heeft meer dan 30 jaar ervaring in de IT-sector.

BIO-key Veilige haven verklaring
Alle verklaringen in dit persbericht anders dan verklaringen over historische feiten zijn “toekomstgerichte verklaringen” zoals gedefinieerd in de Private Securities Litigation Reform Act van 1995 (de “Wet”). De woorden “schatten”, “projecteren”, “is van plan”, “verwacht”, “anticipeert”, “gelooft” en soortgelijke uitdrukkingen zijn bedoeld om toekomstgerichte verklaringen aan te duiden. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen zijn gebaseerd op de overtuigingen van het management en op aannames van het management en informatie waarover het management op dit moment beschikt krachtens de “safe-harbor”-bepalingen van de Act. Deze uitspraken zijn geen garantie voor toekomstige prestaties of gebeurtenissen en zijn onderhevig aan risico’s en onzekerheden die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de resultaten die zijn opgenomen in of geïmpliceerd worden door dergelijke toekomstgerichte uitspraken. Deze risico’s en onzekerheden omvatten, zonder beperking, ons verleden van verliezen en beperkte inkomsten; ons vermogen om bijkomend kapitaal aan te trekken om aan de behoefte aan werkkapitaal te voldoen; ons vermogen om verder te gaan als going concern; ons vermogen om opnieuw te voldoen aan de Nasdaq-normen voor voortdurende notering, marktomstandigheden en de impact van de omgekeerde aandelensplitsing op de handelsprijs van onze gewone aandelen; ons vermogen om onze intellectuele eigendom te beschermen; veranderingen in de bedrijfsomstandigheden; veranderingen in onze verkoopstrategie en productontwikkelingsplannen; veranderingen in de markt; voortzetting van de diensten van ons uitvoerend managementteam; beveiligingsinbreuken; concurrentie in de biometrische technologiesector; marktacceptatie van biometrische producten in het algemeen en van onze producten in ontwikkeling; ons vermogen om verkoopkansen om te zetten in klantcontracten; ons vermogen om uit te breiden naar Azië, Afrika en andere buitenlandse markten; ons vermogen om de activiteiten en het personeel van Swivel Secure te integreren in ons bedrijf; schommelingen in wisselkoersen; vertragingen in de ontwikkeling van producten en veronderstellingen die ten grondslag liggen aan het voorgaande, evenals andere factoren die worden uiteengezet onder het kopje “Risicofactoren” in ons jaarverslag op Formulier 10-K voor het jaar dat eindigde op 31 december 2022 en andere documenten die bij de Securities and Exchange Commission zijn gedeponeerd. Lezers wordt geadviseerd niet overmatig te vertrouwen op deze toekomstgerichte uitspraken, die uitsluitend gelden op de datum waarop ze zijn gedaan. Tenzij de wet dit vereist, nemen we geen verplichting op ons om enige herziening van deze toekomstgerichte uitspraken bekend te maken, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins.

Werken met BIO-key

Contacten met investeerders
William Jones, David Collins
IR-katalysator
BKYI@catalyst-ir.com of 212-924-9800Source link

Internet Blabla

Internet blabla, probeert de beste cyber security content op het internet te verzamelen en in een overzichtelijk geheel te presenteren. Er zijn meerdere artikelen die aangeleverd worden door lezers en cyber security bedrijven, daarnaast zijn er een aantal bloggers en journalisten actief met het plaatsen van actuele cyber security vraagstukken.