Cyber Monks opent winkelcentrum voor cyberveiligheid in samenwerking met Mastercard

Cyber Monks opent winkelcentrum voor cyberveiligheid in samenwerking met MastercardCyber Monks, een gerenommeerde distributeur van beheerde beveiligingsdiensten, heeft zijn krachten gebundeld met Mastercard om de eerste cybermarktplaats te lanceren met als doel de aanschaf van cyberbeveiligingsoplossingen te vereenvoudigen en ervoor te zorgen dat deze zijn toegesneden op de unieke uitdagingen van kleine en middelgrote ondernemingen.

In onze digitale economie vormen cyberrisico’s een steeds grotere bedreiging voor bedrijven en hun klanten. Deze samenwerking tussen Cyber Monks en Mastercard geeft MKB-bedrijven toegang tot het nieuwste pakket RiskRecon by Mastercard cyberbeveiligingsoplossingen, waaronder analyse en rapportage van risico’s van derden en toeleveringsketens, toegesneden op de behoeften van hun bedrijf vanaf een online marktplaats.

MKB-bedrijven krijgen hier toegang tot de nieuwe geavanceerde marktplaats: WWW.Cybermarket-place.com en vinden;

– Inzichtelijke evaluaties van hun houding op het gebied van cyberbeveiliging,
– Evaluatie van hun toeleveringsketens en externe leveranciers zodat ze hun toeleveringsketen kunnen beveiligen,
– Hulp bij het naleven van normen zoals ISO 27001, DORA en NIS.

Belangrijk is dat deze onderneming de eerste in zijn soort is voor Cyber Monks, die een white-label marktplaats voor cyberbeveiliging biedt met co-branding mogelijkheden. Hierdoor kunnen Managed Service Providers (MSP’s), telecombedrijven en financiële instellingen deze oplossingen naadloos presenteren aan hun klanten.

Naast de cyberbeveiligingsoplossingen hebben gebruikers toegang tot het wereldwijde ondersteuningscentrum dat hulp biedt in het Duits en Engels, met Franse, Spaanse en Italiaanse ondersteuning die begin 2024 wordt gelanceerd.

Alle creditcardhouders van Mastercard kunnen profiteren van exclusieve aanbiedingen via het Mastercard Business Bonus Program.

Daarnaast zal de cyberbeveiligingsmarkt vanaf januari 2024 deelnemen aan het Priceless Planet Coalition-programma van Mastercard en hun doel ondersteunen om tegen 2025 wereldwijd 100 miljoen bomen te herstellen.

Dit platform werkt op basis van Software as a Service (SaaS), biedt maandelijkse abonnementen en accepteert een reeks populaire betalingsopties.

Anas Handous, CEO van Cyber Monks, merkte op: “Onze stappen om de ingewikkelde cyberbeveiligingsmarkt te vereenvoudigen zijn aanzienlijk geweest. Nu, met de co-branded online marktplaats van Mastercard, zijn we nog een stap verder gegaan. KMO’s, serviceproviders en hun klanten kunnen moeiteloos een keuze maken en zich abonneren op cyberbeveiligingsoplossingen van topklasse, vergelijkbaar met het abonneren op een geliefde streamingdienst. We willen de complexiteit verminderen en ervoor zorgen dat onze klanten gemakkelijk de allernieuwste cyberbeveiligingstools kunnen inzetten tegen de toenemende stroom van cyberbedreigingen.”

Rigo Van den Broeck, EVP, Cybersecurity Product Innovation, Mastercard: “In de huidige digitale wereld is vertrouwen de cruciale schakel tussen bedrijven en hun klanten. De cyberbeveiligingsoplossingen van Mastercard bieden bescherming aan zowel het bedrijf als de toeleveringsketen. Door de beschikbaarheid van onze cyberbeveiligingsoplossingen voor deze KMO’s te vergroten, helpen we hen hun bedrijf en die vitale relatie met klanten te beschermen.”Source link

Internet Blabla

Internet blabla, probeert de beste cyber security content op het internet te verzamelen en in een overzichtelijk geheel te presenteren. Er zijn meerdere artikelen die aangeleverd worden door lezers en cyber security bedrijven, daarnaast zijn er een aantal bloggers en journalisten actief met het plaatsen van actuele cyber security vraagstukken.