Cyber Security Cloud Inc behaalt AWS WAF Ready-aanwijzing

Cyber Security Cloud Inc behaalt AWS WAF Ready-aanwijzing


LOS ANGELES, 25 april 2023–(BUSINESS WIRE)–Cyber Security Cloud Inc heeft aangekondigd dat het het AWS WAF Ready predicaat heeft behaald, onderdeel van het Amazon Web Services (AWS) Service Ready Program. Deze aanwijzing erkent dat Cyber Security Cloud Inc WafCharm en Cyber Security Cloud Managed Rules voor AWS WAF een succesvolle integratie met AWS WAF hebben aangetoond.

Het behalen van het predicaat AWS WAF Ready onderscheidt Cyber Security Cloud Inc als lid van het AWS Partner Network (APN) met een product dat integreert met AWS WAF en algemeen beschikbaar en volledig ondersteund is voor AWS-klanten. AWS Service Ready Partners hebben aangetoond succes te hebben met het bouwen van producten die geïntegreerd zijn met AWS-diensten en die AWS-klanten helpen hun technologie productief te evalueren en te gebruiken, op schaal en met verschillende niveaus van complexiteit.

“Cyber Security Cloud Inc is trots op het behalen van de AWS WAF Ready status,” aldus Toshihiro Koike, CEO van Cyber Security Cloud Inc. “Ons team is toegewijd om bedrijven te helpen hun technologische doelen te bereiken door gebruik te maken van de flexibiliteit, breedte van diensten en het tempo van innovatie dat AWS biedt.”

Om de naadloze integratie en inzet van deze oplossingen te ondersteunen, heeft AWS het AWS Service Ready Program opgezet om klanten te helpen oplossingen te identificeren die geïntegreerd zijn met AWS-services en minder tijd te besteden aan het evalueren van nieuwe tools en meer tijd aan het schalen van hun gebruik van oplossingen die geïntegreerd zijn met AWS-services.

AWS WAF Ready aangewezen dienst

・WafCharm
https://www.wafcharm.com/

・Cyber Security Cloud Managed Rules voor AWS WAF -API Gateway/Serverless-
https://aws.amazon.com/marketplace/pp/prodview-pvxdlmlfylnoo?ref_srh_res_product_title

Cyber Security Cloud Managed Rules voor AWS WAF -HighSecurity OWASP Set-.
https://aws.amazon.com/marketplace/pp/prodview-kyur2d2omnrlg?ref_=srh_res_product_title

Over WafCharm

“WafCharm” is een dienst die AWS WAF-operaties kan automatiseren door gebruik te maken van meer dan 2,3 biljoen big data en passende regels toe te passen voor elke omgeving. Complexe regelconfiguraties en updates die door beveiligingsdeskundigen werden beheerd, kunnen aan “WafCharm” worden overgedragen, wat bijdraagt tot de vermindering van het aantal mensuren. “Cyhorus”, een cyber threat intelligence team, detecteert en reageert zo snel mogelijk op de nieuwste bedreigingen. Ook wordt geavanceerde technische ondersteuning geboden op basis van de kennis van het aanpassen van handtekeningen.

Over Cyber Security Cloud Inc.

Met als doel een veilige cyberspace te creëren die mensen over de hele wereld veilig kunnen gebruiken, biedt Cyber Security Cloud beveiligingsdiensten voor webtoepassingen die gebruikmaken van Cyber Threat Intelligence en AI-technologie. Gevestigd in de VS en Japan.

Bekijk bronversie op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20230425005720/en/

Contacten

Mayu Kikuchi
Cyber Security Cloud Inc.
csc-mkt@wafcharm.comSource link

Internet Blabla

Internet blabla, probeert de beste cyber security content op het internet te verzamelen en in een overzichtelijk geheel te presenteren. Er zijn meerdere artikelen die aangeleverd worden door lezers en cyber security bedrijven, daarnaast zijn er een aantal bloggers en journalisten actief met het plaatsen van actuele cyber security vraagstukken.