Cyberbeveiligingsbedrijven bieden essentiële bescherming in het huidige mijnenveld van beveiliging

Cyberbeveiligingsbedrijven bieden essentiële bescherming in het huidige mijnenveld van beveiliging


Cyber Security Bedrijven

In het tijdperk van cloud computing en werken op afstand is de beveiliging van gevoelige gegevens en kritieke systemen ingewikkelder geworden. Beveiligingsstrategieën moeten veel verder reiken dan de traditionele beveiligingsomtrek.

In een nieuw artikel op de website van eMazzanti Technologies stelt een cyberbeveiligingsdeskundige uit de omgeving van NYC de voordelen vast van samenwerking met cyberbeveiligingsbedrijven. Het informatieve artikel stelt eerst dat het beveiligen van informatie tegen verlies of inbreuk een steeds complexere combinatie van tools en tactieken vereist.

De auteur moedigt lezers vervolgens aan om de voordelen te overwegen van het inhuren van een externe cyber security consultant, waaronder toegang tot kritische expertise en verbeterde dreigingsdetectie. Hij vervolgt met het aanprijzen van de voordelen van kwetsbaarheidsbeheer, betere naleving van regelgeving en effectievere crisisrespons. Ten slotte somt hij verschillende factoren op waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een cyberbeveiligingsbedrijf, waaronder ervaring in de sector en vereiste specifieke vaardigheden.

“In het tijdperk van cloud computing en werken op afstand is de beveiliging van gevoelige gegevens en kritieke systemen ingewikkelder geworden”, aldus Jennifer Mazzanti, CEO van eMazzanti Technologies. “Beveiligingsstrategieën moeten veel verder reiken dan de traditionele beveiligingsperimeter.”

Hieronder staan enkele passages uit het artikel “Cyber Security Companies Deliver Essential Protection in Today’s Security Minefield.”.

Voordelen van samenwerking met cyberbeveiligingsbedrijven

“Het uitbesteden van cyberbeveiligingsactiviteiten biedt bedrijven toegang tot cruciale expertise terwijl ze hun interne middelen kunnen richten op de kernactiviteiten van hun bedrijf. Dit kan betekenen dat een intern beveiligingsteam wordt aangevuld met extra talent of dat gebruik wordt gemaakt van de diensten van cloudserviceproviders. Daarnaast werken veel organisaties samen met managed security service providers (MSSP’s). Voordelen zijn onder meer:”

“Toegang tot cruciale expertise – Cyberbeveiligingsbedrijven maken er hun werk van om op de hoogte te blijven van beveiligingstrends, bedreigingen, tools en best practices. En ze werken met honderden, zelfs duizenden klanten. Zij kennen de bedreigingen waarmee u wordt geconfronteerd en weten hoe deze het best kunnen worden aangepakt.”

“Naleving van regelgeving – Cyberbeveiligings- en privacywetten, evenals branchevoorschriften, bevatten eisen voor best practices op het gebied van cyberbeveiliging. Met een diepgaand begrip van de regelgevingseisen maken beveiligingspartners het bereiken van regelnaleving gemakkelijker.”

Te overwegen factoren bij het kiezen van cyberbeveiligingsbedrijven

“Voordat u een cyberbeveiligingsbedrijf kiest, begint u met het identificeren van specifieke behoeften binnen de organisatie. Zo zal een bedrijf dat van plan is over te stappen op een hybride personeelsbestand beveiligingsstrategieën moeten implementeren voor de nieuwe omgeving. Een ziekenhuis zal moeten werken binnen zeer strikte regelgevingsgrenzen.”

Cyberbeveiligingsdiensten op meerdere lagen en op maat

eMazzanti Technologies noteert 22 jaar in de cyber security business. Het bedrijf biedt een volledig menu van diensten, van netwerkbeveiliging tot e-mailverdediging, 24x7x365 monitoring, cloudbeveiliging en volledige incidentrespons. eMazzanti’s deskundige consultants helpen bedrijfsleiders bij het implementeren van een cyberbeveiligingsplan dat is afgestemd op hun zakelijke behoeften en budget.

Heb je gelezen?

Wat is Cyber Security? 6 stappen om winstgevendheid te ondersteunen en chaos te voorkomen

Strategieën om het hybride personeelsbestand te beveiligen en samenwerking te bevorderen

Over eMazzanti Technologies

eMazzanti’s team van getrainde, gecertificeerde IT-experts levert snel meer omzetgroei, gegevensbeveiliging en productiviteit voor klanten variërend van advocatenkantoren tot high-end wereldwijde retailers. Ze leveren deskundig geavanceerde zakelijke cyberbeveiliging, retail- en betalingstechnologie, digitale marketingdiensten, cloud- en mobiele oplossingen, multi-site implementaties, 24×7 uitbesteed netwerkbeheer, monitoring op afstand en ondersteuning.

eMazzanti’s consistente groei bracht hen 9X op de Inc. 5000 lijst. Erkend als 4X Microsoft Partner of the Year, de #1 gerangschikte NYC area MSP, NJ Business of the Year, en 5X WatchGuard Partner of the Year, blinkt het bedrijf uit als een vertrouwde uitbestede IT partner! Contact: 1-866-362-9926, info@emazzanti.net of Twitter: @emazzanti Facebook: Facebook.com/emazzantitechnologies.

Deel artikel op sociale media of e-mail:Source link

Internet Blabla

Internet blabla, probeert de beste cyber security content op het internet te verzamelen en in een overzichtelijk geheel te presenteren. Er zijn meerdere artikelen die aangeleverd worden door lezers en cyber security bedrijven, daarnaast zijn er een aantal bloggers en journalisten actief met het plaatsen van actuele cyber security vraagstukken.