Cyberhoorzitting Congres richt zich op apparaatbedreigingen, -bescherming

Cyberhoorzitting Congres richt zich op apparaatbedreigingen, -bescherming


De proliferatie van met internet verbonden apparaten thuis en ingebed in kritieke infrastructuur heeft nieuwe bedreigingen geïntroduceerd voor Amerikaanse netwerkbeveiligingscommunicatie, zo vertelden cyberbeveiligingsdeskundigen aan wetgevers tijdens een hoorzitting van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden die donderdag werd gehouden.

Leden van de Energy and Commerce Subcommittee on Communications and Technology ondervroegen beveiligingsexperts over opkomende bedreigingen voor de telecommunicatie-infrastructuur en de rol die Amerikaanse instanties zouden moeten spelen in de bescherming van consumenten- en bedrijfsgegevens.

De hoorzitting vond plaats tegen de achtergrond van een uitgebreide federale push om de nationale cyberbeveiligingshouding voor kritieke infrastructuur te versterken sinds high-profile hacks tegen Colonial Pipeline Co. en SolarWinds Corp. de schadelijke …Source link

Internet Blabla

Internet blabla, probeert de beste cyber security content op het internet te verzamelen en in een overzichtelijk geheel te presenteren. Er zijn meerdere artikelen die aangeleverd worden door lezers en cyber security bedrijven, daarnaast zijn er een aantal bloggers en journalisten actief met het plaatsen van actuele cyber security vraagstukken.