De cyclus van iPhone-geruchten – Tablets en telefoons – Nieuws

De cyclus van iPhone-geruchten – Tablets en telefoons – Nieuws

Je kunt er de klok niet exact op gelijk zetten, maar toch zit er een ritme en patroon in telefoongeruchten. Aan de hand van de cyclus rond iPhones zetten we op een rij waarom je bepaalde informatie over onaangekondigde telefoons op bepaalde momenten op internet vindt.

Als Apple-ceo Tim Cook op het podium stapt in september, ben je als volger van de mobiele markt, en veel Tweakers-lezers vallen daaronder, zelden verrast. Meestal zijn alleen enkele details nieuw, zoals de precieze naam van een bepaald model en de exacte adviesprijs die Apple zijn telefoons meegeeft. Bij andere telefoonfabrikanten gaat het al net zo: daverende verrassingen zijn zeldzaam in de mobiele markt.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/195726/de-cyclus-van-iphone-geruchten.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.