De Jonge gebruikte privémail voor communicatie met ambtenaren

De Jonge gebruikte privémail voor communicatie met ambtenaren

Door Anoniem: Die moeten ze in een cel stoppen met Willem Engel.

Aan één kant lijkt me dat niet fair tegenover Willem Engel. Aan de andere kant is het voor hem natuurlijk wel een buitenkansje om eindelijk de “dialoog” met een (weliswaar voormalig) lid van de regering te krijgen waar hij al zo lang om vraagt. En dan natuurlijk een geweldloze dialoog hè, want ze zijn allebei super geweldloos.

Is dan natuurlijk wel een dingetje of De Jonge bereid zal zijn on-the-record met Engel te praten. Of alleen off-the-record, zeg maar privé. Zodat als De Jonge Engel “decadent” noemt, dat niet uit kan lekken, want ja, je blijft toch ex-minister.

Wie van de twee heren het best bestand is tegen een langdurig verblijf in de cel, dat is moeilijk te voorspellen. Wat wel te voorspellen valt, is dat De Jonge ook in een cel zou lijden aan ernstig geheugenverlies en tunnelvisie. Waardoor hij misschien niet in staat zou zijn meteen te begrijpen waarom Engel zichzelf met Mandela vergelijkt.

Misschien kan het muziekgezelschap “Ukes for Freedom” dan naar het gebouw komen waar die twee tijdelijk in voorlopige hechtenis zitten (net zo “tijdelijk” als de Covid-noodwet) om ze wat op te vrolijken. Ik moest wel lachen om de clip: “V*ccinatie GEeN Et(h)isch Experiment – Ukes for Freedom”: https://www.youtube.com/watch?v=7eIrCf1cbcQ Let op de poster met De Jonge op de zijkant van een grote boot (2’45”).

Idee! Zet De Jonge en Engel samen in “voorlopige hechtenis” op zo´n oceaanstomer, met de Ukes for Freedom op het dek, waar ze dan, terwijl het schip het Maasgat uitvaart, in het glorieuze tegenlicht van de ondergaande zon iets moois ten gehore brengen. Iets van “I’m a poor lonesome cowboy / minister / freedom fighter [doorhalen wat niet van toepassing is] and a long way from home!” The End.

Bron: https://www.security.nl/posting/749160/De+Jonge+gebruikte+priv%C3%A9mail+voor+communicatie+met+ambtenaren?channel=rss

Georgino van Hout

Georgino van Hout is een verslaggever voor InternetBlabla.nl. Hij heeft in het verleden voor verschillende cyber security bedrijven geblogd. Door zijn bijdragen aan InternetBlaBla, kunnen we de belangrijke zaken in cyber security blijven verslaan zodat we actueel blijven op het gebied van cyber veiligheid.