Dying Light 2 is vijf miljoen keer verkocht in maand van release – Gaming – Nieuws

Dying Light 2 is vijf miljoen keer verkocht in maand van release – Gaming – Nieuws

(geen spoilers als je Dying Light 1 kent)

Ik vond het spel zeker de moeite waard in co-op. Het verhaal was ‘oke’, en de parkour is erg vet. De physics met de Grapple in Dying Light 1 waren echt vrij slecht (je kon je overal, in elke hoek naartoe grappelen); de paraglider in deel twee is erg leuk om te gebruiken en je komt op bijzondere plekken – het geeft ook innovatieve mogelijkheden om op bijvoorbeeld hoge gebouwen te komen voor grote rewards. Nog steeds niet echt realistisch, waar wel erg leuk

Wij vonden het spel wel een beetje makkelijk, zelfs op de hoogste difficulty. In deel 1 waren de nachten bezaaid met “Volatiles” (super snelle, enorm sterke zombies), maar die komen in deel twee pas als je enorm veel zombies in de nacht vermoordt (een beetje á la GTA sterrensysteem).
Je kan een soort “health boosters” maken die, als je ze maximaal upgradet, voor 180 seconden 6% health per seconde terug geven, wat echt belachelijk overpowered is. Je kan zonder problemen in een horde zombies staan zonder dood te gaan op max difficulty. Ik heb ook nog echt 300 van die dingen op voorraad. Dit zou gewoon niet moeten kunnen.

Ik hoop dat ze nog wat interessantere gear toevoegen aan het spel behalve “+X% bonus to Y”.

[Reactie gewijzigd door Photonman op 25 april 2022 15:34]

Bron: https://tweakers.net/nieuws/195998/dying-light-2-is-vijf-miljoen-keer-verkocht-in-maand-van-release.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.