Elon Musk wordt toch geen bestuurslid bij Twitter – IT Pro – Nieuws

Elon Musk wordt toch geen bestuurslid bij Twitter – IT Pro – Nieuws

Het gaat natuurlijk maar om één ding, en dat is geld.
Als Elon in het raad van bestuur zou komen dan waren alle linkse mensen het platform gaan cancelen, dit hebben ze al aangekondigd, er zijn zelfs als mensen opgestapt die werkte bij twitter.

Twitter is een zwaar links (bijna extreem) platform geworden, de gehele cancel culture is daar ontstaan.
Zodra je maar enigsinds een discussie wil voeren of een andere mening hebt word je gecanceld, weggezet als nazi, facist, bigot ect ect. Elon Musk was daar wel een beetje klaar mee, het platform was namelijk voorheen helemaal niet zo giftig, maar werd in de loop der tijd steeds erger, vooral nadat Tumbler zijn beleid had aangepast. Er word steeds meer gecencureerd op het platform, onder druk van de politiek en de (linkse) activisten die het platform lijken te domineren.

Omdat er zoveel mensen hebben aangekondigt dat ze Twitter zouden verlaten door de toe treding van Elon Musk, kan je je voorstellen dat dit haaks staat op de groei die Twitter voor ogen heeft, en dit zou een grote deuk opleveren. Dus nu onder zeer grote druk trekt Elon Musk zich terug, maar ze kunnen niet zeggen waarom, want als ze dat doen breekt er helemaal de pleurig uit op Twitter!

Bron: https://tweakers.net/nieuws/195430/elon-musk-wordt-toch-geen-bestuurslid-bij-twitter.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.