Equifax: Het nieuwe tijdperk van cyberbeveiliging

Equifax: Het nieuwe tijdperk van cyberbeveiliging


Evenementen
,
Informatie delen
,
Leiderschap & Uitvoerende Communicatie

Equifax EVP en CISO Jamil Farshchi over publiek-private samenwerking, transparantie

Tom Field (SecurityEditor) –
25 april 2023


Jamil Farshchi, CISO, Equifax

De spraakmakende inbreuk bij Equifax vond bijna zes jaar geleden plaats. Jamil Farshchi, CISO van Equifax, besprak hoe het bedrijf 1,5 miljard dollar investeerde, nieuw personeel aannam en de governance verbeterde om toekomstige aanvallen te voorkomen, maar hij zegt dat beveiligingsorganisaties een nieuw tijdperk van samenwerking en transparantie moeten betreden.

Zie ook: ransomware-w-4772?rf=RAM_SeeAlso”>Live Webinar | Onderwijs Cybersecurity Best Practices: Apparaten, ransomware, budgetten en middelen

Een fundamentele verandering die moet plaatsvinden is dat cybersecurity een plaats aan tafel moet krijgen en in het bedrijf moet worden ingebouwd – niet slechts een bijzaak, aldus Farshchi.

“Voor de volgende generatie beveiligingsleiders en CISO’s, hoop ik dat wat de leiders in deze ruimte vandaag de dag helpen het pad te effenen zodat zij het makkelijker zullen hebben dan wij, zodat ze zich kunnen richten op daadwerkelijk risicobeheer en zodat ze in staat zijn om die cyberdreiging waar we vandaag de dag mee te maken hebben af te kopen,” zei Farshchi.

In dit video-interview met Information Security Media Group op de RSA Conference 2023 bespreekt Farshchi ook:

  • De rol van publiek-private partnerschappen bij de bestrijding van huidige en toekomstige bedreigingen zoals de vooruitgang op het gebied van kwantumcomputing;
  • De behoefte aan meer transparantie om meer uitwisseling tussen organisaties te bevorderen;
  • Mantra’s voor de volgende generatie cybersecurity leiderschap.

Tijdens zijn ambtstermijn bij Equifax leidde Farshchi een ongekende transformatie van 1,5 miljard dollar en bouwde hij een van de meest geavanceerde, effectieve en transparante cybersecurity- en privacyprogramma’s in het bedrijfsleven van dit moment. Voorafgaand aan Equifax bekleedde hij leidinggevende functies bij The Home Depot, Time Warner, Visa, Los Alamos National Laboratory en NASA.

Source link

Internet Blabla

Internet blabla, probeert de beste cyber security content op het internet te verzamelen en in een overzichtelijk geheel te presenteren. Er zijn meerdere artikelen die aangeleverd worden door lezers en cyber security bedrijven, daarnaast zijn er een aantal bloggers en journalisten actief met het plaatsen van actuele cyber security vraagstukken.