Evil West verschijnt op 20 september voor consoles en pc – Gaming – Nieuws

Evil West verschijnt op 20 september voor consoles en pc – Gaming – Nieuws

Actiegame Evil West van de Poolse ontwikkelaar Flying Wild Hog verschijnt op 20 september. In de derdepersoonsactiegame nemen spelers het op tegen vampieren en monsters in een fantasiesetting gebaseerd op het Wilde Westen.

Volgens de omschrijving van het spel nemen spelers de rol aan van een vampierenjager van een ‘uiterst geheim instituut’, maar vampieren manifesteren zich in Evil West als allerlei verschillende monsters. Die kunnen verslagen worden met diverse hand- en vuurwapens, waaronder een vlammenwerper en een bliksemhandschoen.

De makers beloven een campagne met een verhaal en bloederige gevechten. De game kan singleplayer of in co-op worden gespeeld . Het is mogelijk om wapens te upgraden en spelers kunnen zo een eigen speelstijl ontwikkelen om ‘de bovennatuurlijke hordes’ te verslaan.

Uitgever Focus Home Interactive brengt Evil West voor een adviesprijs van 50 euro uit voor PlayStation- en Xbox-consoles van de huidige en vorige generatie. De pc-versie verschijnt op Steam. Het spel is gemaakt door Flying Wild Hog. Die Poolse studio maakte eerder de Hard Reset-games en de drie Shadow Warrior-remakes.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/197658/evil-west-verschijnt-op-20-september-voor-consoles-en-pc.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.