EvLeaks toont ASUS ROG Phone 6 met grote externe ventilator – Tablets en telefoons – Nieuws

EvLeaks toont ASUS ROG Phone 6 met grote externe ventilator – Tablets en telefoons – Nieuws

Smartphone-leaker EvLeaks heeft de vermoedelijk officiële renders van de ASUS ROG Phone 6 online gezet. Ook is een relatief groot extern accessoire te zien, met daarin een ventilator, rgb-verlichting en schouderknoppen. De telefoon zou op 5 juli verschijnen.

Het nieuwste Android-toestel in de Republic of Gamer-serie van ASUS krijgt een Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1-soc en een 6,8″-amoledscherm met een refreshrate van 165Hz. Verder wordt het toestel uitgerust met maximaal 18GB aan Lpddr5-geheugen, een 5850mAh-accu en 65W-snelladen.

De specificaties kwamen eerder deze week naar buiten via keuringsinstantie TENAA. Evan Blass heeft nu de vermoedelijk officiële renders gepubliceerd op 91mobiles. Naast het toestel is daarop het AeroActive Cooler 6-accessoire te zien. Daarin zit een ventilator die de telefoon bij zwaar gebruik koel moet houden. Ook zijn er L- en R-knoppen zichtbaar, die mogelijk te gebruiken zijn als schouderknoppen tijdens het gamen.

Volgens EvLeaks brengt ASUS de ROG Phone 6 op 5 juli uit. Wat het toestel en het accessoire gaan kosten, is nog niet bekend. De ROG Phone 5s kwam eind vorig jaar uit voor 999 euro, samen met een 1299 euro kostende Pro-variant.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/198486/evleaks-toont-asus-rog-phone-6-met-grote-externe-ventilator.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.