Game director Hitman 3 gaat ontwikkeling Crysis 4 leiden – Gaming – Nieuws

Game director Hitman 3 gaat ontwikkeling Crysis 4 leiden – Gaming – Nieuws

Het was juist een heel verfrissende game wegens de gameplay.

De levels hadden wel hier en daar bottlenecks waar je wel langs moest, maar verder kon je spelen zoals je zelf leuk vond. Het was mogelijk rambo te spelen en vooral Armor mode te gebruiken. Je kon hele levels door komen in Stealth mode. Je kon de omgeving gebruiken. De AI was voor de tijd best aardig. Er kon best wel veel kapot, alle platen, daken, tonnetjes, stenen etc kon je weggooien, omver schieten, etc.

Het had een twist van menselijke tegenstanders en opeens de Aliens. Dat maakte de speelomgevingen ook opeens heel anders. Je kon van alles en iedereen de wapens afpakken en zelf gebruiken.

Dit in groot contrast met Crysis 2 in urban setting waarbij je het pad moest volgen. Je kon soms met je super suit niet eens een half hoge barricade over!

Deel 3 was ook weer erg on rails, met hier en daar een uitzondering. Het verhaal (meh) was ook erg aanwezig.

Crysis 1 en Warhead waren kwa gameplay stukken beter en op sommige vlakken meer “open world” dan veel andere titels van Ubisoft (b.v. Farcry) daarna.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/196360/game-director-hitman-3-gaat-ontwikkeling-crysis-4-leiden.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.