Gerucht: Dell ontwikkelt eigen DDR5-geheugenmodule met gevolgen voor upgrades – Computer – Nieuws

Gerucht: Dell ontwikkelt eigen DDR5-geheugenmodule met gevolgen voor upgrades – Computer – Nieuws

Linus en Luke hebben afgelopen WAN show & meerdere van de recente WAN shows nog even Apple finaal de grond in geboord hieromtrent en zij kaarten dit ook constant bij elke van hun reviews/videos omtrent Apple producten aan.
Louis Rossman is ook een grote luide stem hieromtrent al langer.
Ik kijk niet veel andere tech youtubers maar ik twijfel er niet aan dat de goeie er ook zeker de benodigde woorden aan wijdden.

Publiciteit is er dus zeer zeker wel genoeg.
Men blijft echter toch gewoon Apple producten kopen, dus dan blijven ze er mee weg komen.

Stop dan ook gewoon met Apple producten kopen, en houd je ook voor als Tweaker om al je familieleden en vrienden die bij jou aankloppen om tech advies daar waar mogelijk niet-Apple producten te adviseren.

Als je de fabrikanten zelf wilt aanpakken kan je enkel stemmen met je portemonnee.
Als je denkt dat dat niet mogelijk is, lobby dan bij je overheid.
De EU maakt recentelijk vrij goeie stappen hieromtrent dus houd je ook niet in om je steun aan de geldende initiatieven te tonen. Bel/e-mail/schrijf je politieke partij en laat ze weten dat right-to-repair, anti-E-Waste en levensduur verlengende initiatieven jou volledige support hebben als kiezer.

Het zal je verbazen hoe effectief schrijven/bellen/e-mailen met bestuursleden/partijen daadwerkelijk is.

[Reactie gewijzigd door Ayporos op 19 april 2022 20:12]

Bron: https://tweakers.net/nieuws/195764/gerucht-dell-ontwikkelt-eigen-ddr5-geheugenmodule-met-gevolgen-voor-upgrades.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.