Gerucht: Facebook werkt aan functie voor toegang tot Groups via nft’s – IT Pro – Nieuws

Gerucht: Facebook werkt aan functie voor toegang tot Groups via nft’s – IT Pro – Nieuws

Niets ouderwets aan, gewoon gezond verstand. NFTs zijn leuk voor het speculatie en beleggen publiek, de manier waarop deze bedrijven NFTs bij gewone gebruikers aanprijzen slaat nergens op. Als je een beetje slim bent is dit waarschijnlijk een goede manier om snel geld te verdienen door te handelen in NFTs. Maar er eentje kopen en dan bewaren, eh, ik gok dat dat in de meeste gevallen weinig oplevert.

Misschien is de NFT die jij koopt deel van een collectie die bitcoin niveaus aan succes gaat behalen, of je koopt het equivalent van de miljoenste alt coin die nooit hoger dan een duizendste van een cent waard wordt.

Zelfde als bijvoorbeeld NFTs toevoegen aan een game. Betaal je honderden of misschien duizenden euros voor zo’n NFT, publisher/dev wordt lekker rijk, en dan 5 jaar later trekken ze de stekker uit de online servers en bam, weg is jouw NFT. Misschien bestaat hij dan nog wel, maar wie gaat een NFT kopen voor een dode game?

[Reactie gewijzigd door lepel op 7 april 2022 12:08]

Bron: https://tweakers.net/nieuws/195346/gerucht-facebook-werkt-aan-functie-voor-toegang-tot-groups-via-nfts.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.