Gerucht: Samsung Galaxy S21 FE-telefoon krijgt geen opvolger – Tablets en telefoons – Nieuws

Gerucht: Samsung Galaxy S21 FE-telefoon krijgt geen opvolger – Tablets en telefoons – Nieuws

Het is ook echt ellendig om een smartphone uit te zoeken. Allemaal nietszeggende cijfertjes met vaak ook nog een extra aanduiding zoals een S, FE, Ultra, Pro, CE, SE, T, +, GT en ga maar door. Soms zelfs combinaties :+ Waarom niet gewoon Merk + Model + Jaartal. Sure, dan lijken de diverse merken qua naamgeving wel op elkaar, maar je koopt een toestel toch niet omdat de naam ‘mooi’ is? 8)7

Om even een voorbeeld te geven, ik zit momenteel te kijken naar de Xiaomi 11 Lite 5G NE. Geen idee wat Lite en NE in deze context precies betekenen. Maar is dit dan de 11e telefoon van Xiaomi? En hoe zit het dan met Redmi en Mi? Wat is er anders aan die toestellen? Geen flauw idee. Het is ook niet dat de ene lijn duidelijk budget is of high-end en specificaties overlappen elkaar ook behoorlijk. Waarom moet het zo nodeloos ingewikkeld? :( Waarom niet gewoon ieder jaar een budget-, midrange-, highend-, en luxe-model? Dus Xiaomi 22, Xiaomi Mi 22, Xiaomi RedMi 22 en Xiaomi Luxe 22 (ik verzin maar wat). Maakt het voor de consument ook met een stuk eenvoudiger.

[Reactie gewijzigd door SomerenV op 16 juni 2022 11:02]

Bron: https://tweakers.net/nieuws/198050/gerucht-samsung-galaxy-s21-fe-telefoon-krijgt-geen-opvolger.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.