Gerucht: sportversie Apple Watch heeft groter scherm en grotere accu – Tablets en telefoons – Nieuws

Gerucht: sportversie Apple Watch heeft groter scherm en grotere accu – Tablets en telefoons – Nieuws

Maar natuurlijk. En ik leg zelf even de link met die watch, omdat ik daar dan toevallig ervaring mee heb en dus vergelijkingsmateriaal. Dat het door die watch komt dat Apple nu ineens een grotere batterij erin wilt stoppen is natuurlijk gekkigheid (daarom zei ik ook “andere smartwatches zoals onder andere de…..”).

Het gaat mij er om, als Apple fanaat, dat Apple vaak als innovatief wordt gezien en dat vind ik persoonlijk reuze meevallen. Zoals bijv. FaceID welke ze wel min of meer uitgevonden hebben op een ingenieuze manier, alleen zie ik deze innovatie niet terug in hun hardware. Mijn M1 2020 Macbook Pro heeft nog steeds TouchID terwijl het een aardige bezel heeft boven de monitor waar die gerust in zou passen. Ik vraag mij dus de hele tijd af: waarom?

En dus de batterij in hun AW. Ik bedoel, die vind ik gewoon te klein voor wat de AW zou moeten kunnen. Het lijkt wel alsof ze niet willen innoveren, want zoals je al zei, er zijn meerdere watches die er veel langer over doen. En de accu is nu al vele jaren een heikel punt. Voor de iPhone bijv en voor de AW sowieso. De iPad vind ik dan wel weer een goede verhouding hebben en de M1/M2 kan er ook wel wat van.

Dus nogmaals, ik ben benieuwd hoe deze nieuwe grotere accu zich in verhouding laat zien met de huidige AW’s. Maar iets zegt me dat het net krap aan 3 dagen zal worden. En dan kom ik toch weer terug op andere watches die er veel langer over doen met meerdere sensoren/monitoren in zich.

Maar goed, genoeg erover gehad. Laten we het eerst maar eens afwachten.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/198804/gerucht-sportversie-apple-watch-heeft-groter-scherm-en-grotere-accu.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.