Gerucht: views en beloningen voor Instagram Reels zijn omlaaggegaan – Beeld en geluid – Nieuws

Gerucht: views en beloningen voor Instagram Reels zijn omlaaggegaan – Beeld en geluid – Nieuws

Grappig genoeg zeggen juist ook steeds meer mensen die er iets van weten dat het wel een probleem wordt dat wij als mensen steeds meer gericht zijn op dat alles nuttig moet zijn. Je hersens zijn niet gemaakt op 18 uur vol gas aanstaan, dus soms even wat downtime is juist wel goed. Wat die downtime is en wat je leuk vindt verschilt per persoon, misschien vind jij het leuk om te gamen terwijl iemand anders Instagram browsen leuk vindt. Levert allebei precies niks op, maar dat is niet erg.

Het ‘beroven van productiviteit’ is dus vooral gebaseerd op de valse drang om altijd productief te zijn. Niemand kan dat, en productiviteit is vaak het tegenovergestelde van creativiteit dus voor sommige beroepen is volle bak focus totaal niet de beste optie.

[Reactie gewijzigd door Globber op 7 april 2022 08:23]

Bron: https://tweakers.net/nieuws/195324/gerucht-views-en-beloningen-voor-instagram-reels-zijn-omlaaggegaan.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.