Google laat tablet keuren voor gebruik met norm voor stylussen – Tablets en telefoons – Nieuws

Google laat tablet keuren voor gebruik met norm voor stylussen – Tablets en telefoons – Nieuws

Zonder verder gekeken te hebben, ga ik er van uit dat zo’n standaard organisatie die niet door de fabrikant zelf is opgericht zich wel over een paar basic/basale eisen heeft uitgelaten.

Als/zodra deze standaard zich bewezen heeft, hoop ik dat er nieuwe klasses/gradaties komen zoals ook met waterdichtheid, usb, bluetooth, wifi en dergelijke. Er zal altijd een voortschrijdend inzicht zijn en zo. Misschien kunnen ze meteen beginnen met 2 niveaus: 1 van ‘het werkt’ en 1 van ‘die kant willen we op’.

Over de stylus zelf: Mijn eerste grote wens: geen aparte voeding in de stylus, dus ook geen accu of zo iets. Eventueel accepteer ik een condensator of zo iets, die dan door de constructie zelf van energie wordt voorzien zodat ze ook op betrekkelijke afstand werkt. Maar uiteindelijk vind ik het wenselijk dat zo’n stylus ook zonder power wel de basic functies moet bieden.

qua style: Het zou mooi zijn dat een stylus er uit kan zien als een kroontjespen, net zo dun van tip en slank van schacht, dan wordt het gebruik van zo’n stylus pas echt magisch.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/197346/google-laat-tablet-keuren-voor-gebruik-met-norm-voor-stylussen.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.