Google maakt livestreamen Google Meet-videogesprekken op YouTube mogelijk – Computer – Nieuws

Google maakt livestreamen Google Meet-videogesprekken op YouTube mogelijk – Computer – Nieuws

Nederland wordt gedomineerd door Microsoft en de meeste IT bedrijven (tevens Microsoft partners) zullen je niet anders aanraden. Ze verdienen er ook bakken geld mee om je niet anders aan te raden. Het is dus een cirkel waar je bewust van moet zijn anders kom je er nooit uit. En IT is binnen organisaties nog niet erg professioneel. Men doet maar wat de verkoper zegt dat ze moeten doen. Dat is het beste.

Kleine (startups) bedrijven en internationale organisaties kijken echter wel verder en die zie je veelal naar Google gaan. Het is simpeler, veel goedkoper en moderner (mijn mening, ik zal hier niet op reageren, het is tweakers). Kijk je in NL naar organisaties die het moeilijk hebben zoals zorg en onderwijs dan zie je dat die wel iets moeten doen aan hun enorme IT kosten anders is de organisatie niet rendabel. Die kiezen dan voor Google.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/199292/google-maakt-livestreamen-google-meet-videogesprekken-op-youtube-mogelijk.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.