High Wire Networks verbetert Overwatch Managed Cybersecurity

High Wire Networks verbetert Overwatch Managed CybersecurityBATAVIA, Ill. en LAS VEGAS, 25 april 2023 (GLOBE NEWSWIRE) — High Wire Networks Inc. (OTCQB: HWNI), een toonaangevende wereldwijde aanbieder van managed cybersecurity en technology enablement, heeft zijn Overwatch Managed Cybersecurity Partner Program uitgebreid voor managed service providers (MSP’s) over de hele wereld die op zoek zijn naar een strategische partner om te helpen de terugkerende inkomsten te verhogen die worden gegenereerd door cybersecuritydiensten.

Nu het programma wereldwijd meer dan 225 MSP’s telt, voegt het uitgebreide kanaalpartnerprogramma waardevolle nieuwe voordelen toe die MSP-partners van elke omvang helpen hun beheerde cyberbeveiligingsbedrijf te laten groeien, van het genereren van vraag en dienstverlening tot het in dienst nemen en inschakelen.

Overwatch-kanaalpartners krijgen één-op-één begeleiding en ondersteuning van een speciale Partner Success Manager en een volledig marketingteam. Samen zullen ze een op maat gemaakt succesplan ontwikkelen dat on-demand en virtuele verkoop- en technische training, cobranded marketingmateriaal en -campagnes, dealregistratie en demotoegang omvat.

Partners komen nu ook in aanmerking voor speciale kortingen, marketingontwikkelingsfondsen en gebundelde prijzen voor Endpoint Detection & Response (EDR), Managed XDR en andere Overwatch-diensten.

Het bijgewerkte partnerprogramma verhoogt ook het niveau van ondersteuning dat High Wire levert op belangrijke gebieden van het bedrijf van een MSP, waaronder:

  • Bedrijfsstrategie: analyse van marktkansen, deskundig advies over marktpositionering, ondersteuning bij strategische planning en zorgen voor afstemming tussen alle belanghebbenden.
  • Sales & Marketing: één-op-één verkooptraining op maat van het bedrijf en het klantenbestand van de kanaalpartner, het afstemmen van gezamenlijke verkoop- en go-to-market-plannen en het stimuleren van vraag en leadgeneratie door middel van campagnes en evenementen.
  • Technisch: integratie van Overwatch ticketing en ondersteuning met partner’s RMM/PSA platforms, het faciliteren van testen met een dedicated lab en het vaststellen van proofs-of-concept.
  • Operaties: de workflows voor dienstverlening op elkaar afstemmen, de systemen van de partner integreren met het Overwatch Security Operations Center van High Wire voor een betere zichtbaarheid van bedreigingen, en advies geven over tijdbesparende automatiseringen voor de afhandeling van waarschuwingen.

“In de afgelopen jaren hebben MSP’s zich steeds meer gericht op het helpen van MKB’s en midmarket-bedrijven bij het aanpakken van cyberbeveiligingsuitdagingen”, aldus High Wire CRO, Stephan Tallent. “Ons uitgebreide channelpartnerprogramma voor Overwatch helpt hen hun beheerde beveiligingspraktijken naar een hoger niveau te tillen door uitgebreide netwerk- en gegevensbeschermingsoplossingen te bieden, gecombineerd met end-to-end ondersteuning tijdens het hele klanttraject. Dit creëert voor MSP’s het strategische partnerschap dat ze nodig hebben om hun terugkerende inkomsten met cyberbeveiliging te laten groeien.”

High Wire Partner Testimonials

COO van Framework IT, Mike Kolb, zegt hierover: “We hebben High Wire geselecteerd vanwege hun best-of-breed technologieën en het uitzonderlijke team van cyberbeveiligingsdeskundigen dat toezicht houdt op hun in de VS gevestigde beveiligingsoperatiecentrum. In tegenstelling tot onze eerdere samenwerkingsverbanden heeft High Wire bewezen een buitengewoon waardevolle adviseur te zijn met uitgebreide middelen, terwijl we onze klanten aan boord van het Overwatch-platform hebben gebracht en hen blijven helpen bij het navigeren door het steeds veranderende cyberbeveiligingslandschap.”

Archetype SC president en medeoprichter, Joe Bonanno, verklaarde: “Als consultants en technologen is het belangrijk dat we de waarde en voordelen van onze aanbevelingen effectief kunnen overbrengen aan onze klanten. Overwatch maakt die communicatie en levering gemakkelijk en biedt geweldige ondersteuning tijdens het hele proces van verkoop tot implementatie.”

De CEO van Layer 7 Systems, Cory Russell, zei: “Overwatch Managed Security is een Cybersecurity Partner voor het leven. Toen het moeilijk werd, gaven ze om ons. Dat is wat we willen – een partner die niet afwijzend staat tegenover feedback, maar onze ervaring wil verbeteren, wat ons op zijn beurt het vertrouwen geeft dat we nodig hebben om onze klanten te benaderen met hun expertise en diensten op het gebied van cyberbeveiliging.”

Voor meer informatie over het Overwatch Partner Program, bezoek High Wire executives en het channel team bij Booth #644 op Kaseya Connect Global, vandaag tot en met 27 april in het MGM Grand, Las Vegas.

Het bedrijf organiseert ook een exclusieve VIP bourbon proeverij & Open XDR demonstratie evenement van 17-7 uur op woensdag 26 april in de SKYLOFTS in het MGM Grand. Om het VIP-evenement bij te wonen, kunt u zich hier registreren.

Om High Wire channel partner te worden, bezoek High Wire Networks online of stuur een e-mail naar overwatchsales@highwirenetworks.com.

Over High Wire Networks
High Wire Networks, Inc. (OTCQB: HWNI) is een snelgroeiende, bekroonde wereldwijde aanbieder van beheerde cyberbeveiliging en IT enablement diensten. Via meer dan 625 kanaalpartners levert het vertrouwde beheerde diensten voor bijna 1.000 beheerde beveiligingsklanten en tienduizenden technologieklanten. Tot haar eindklanten behoren honderden Fortune 500-bedrijven en de grootste overheidsinstellingen van het land.

Het Overwatch by High Wire Networks™-platform van het bedrijf biedt een reeks abonnementsdiensten voor de preventie, opsporing en bestrijding van bedreigingen om te voldoen aan de beveiligings- en compliance-eisen van grote en kleine organisaties. De IT enablement services van het bedrijf vormen de basis voor de groei van de Overwatch business met hogere marges.

High Wire heeft wereldwijd 125 fulltime werknemers en vier Amerikaanse kantoren, waaronder een Amerikaans 24/7 Network Operations Center en Security Operations Center in Chicago, met aanvullende regionale kantoren in Puerto Rico en het Verenigd Koninkrijk.

High Wire werd onlangs door Frost & Sullivan gerangschikt als een Top 12 Managed Security Service Provider in Amerika. Het werd onlangs ook genoemd in CRN’s MSP 500 en Elite 150 lijsten met de beste IT managed service providers van het land.

Meer informatie op HighWireNetworks.com. Volg het bedrijf op Twitter, bekijk de uitgebreide videoserie op YouTube of maak verbinding op LinkedIn.

Toekomstgerichte verklaringen
Het bovenstaande nieuwsbericht bevat toekomstgerichte verklaringen. De verklaringen in dit document die geen verklaringen over historische feiten zijn, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, verklaringen gekenmerkt door het gebruik van termen als “anticiperen”, “lijken”, “geloven”, “zouden kunnen”, “schatten”, “verwachten”, “hopen”, “aangeven”, “voornemen”, “waarschijnlijk”, “kunnen”, “zouden kunnen”, “plannen”, “potentieel”, “project”, “streven,” “zouden moeten”, “zullen”, “zouden” en andere variaties of negatieve uitdrukkingen van deze termen, inclusief verklaringen met betrekking tot verwachte markttrends en de prestaties van de onderneming, zijn allemaal “toekomstgerichte verklaringen” in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995 en houden een aantal risico’s en onzekerheden in. Deze verklaringen zijn gebaseerd op veronderstellingen die het management redelijk acht op basis van de momenteel beschikbare informatie, en omvatten verklaringen over de intenties, de overtuiging of de huidige verwachtingen van de onderneming en haar management. Potentiële beleggers worden gewaarschuwd dat dergelijke op de toekomst gerichte verklaringen geen garanties zijn voor toekomstige prestaties en onderworpen zijn aan een groot aantal externe factoren, onzekerheden, bedrijfsrisico’s en andere risico’s die door de onderneming bij de Securities and Exchange Commission zijn gedeponeerd. De werkelijke resultaten kunnen wezenlijk verschillen van die welke door dergelijke toekomstgerichte verklaringen worden aangegeven. De onderneming wijst uitdrukkelijk elke verplichting of verbintenis af om toekomstgerichte verklaringen die hierin zijn opgenomen bij te werken of te herzien om eventuele wijzigingen in de verwachtingen van de onderneming dienaangaande of eventuele wijzigingen in gebeurtenissen, voorwaarden of omstandigheden waarop een verklaring is gebaseerd, weer te geven, behalve indien vereist door de toepasselijke wet- en regelgeving.

Bedrijfscontact
Mark Porter, CEO
High Wire Networks
Tel +1 (952) 974-4000
E-mail contact

Mediarelaties
Susanna Song
VP Marketing en Communicatie
High Wire Networks
Tel +1 (952) 974-4000
E-mail contact

Tim Randall
CMA Mediarelaties
Tel +1 (949) 432-7572
E-mail contact

Investeerdersrelaties
Ronald Both of Grant Stude
CMA Investor Relations
Tel +1 (949) 432-7557
E-mail contactSource link

Internet Blabla

Internet blabla, probeert de beste cyber security content op het internet te verzamelen en in een overzichtelijk geheel te presenteren. Er zijn meerdere artikelen die aangeleverd worden door lezers en cyber security bedrijven, daarnaast zijn er een aantal bloggers en journalisten actief met het plaatsen van actuele cyber security vraagstukken.