Homey introduceert betaalde Advanced Flow-add-on voor Homey Pro – Beeld en geluid – Nieuws

Homey introduceert betaalde Advanced Flow-add-on voor Homey Pro – Beeld en geluid – Nieuws

Top! Eindelijk fatsoenlijke flow builder. Ik weet nog dat ze overstapten op mobile only. Werken op een groter scherm was niet nodig zeiden ze.

Advanced Flows zijn alleen via de webapp te maken en te bewerken, omdat volgens de makers een groot scherm onontbeerlijk is

Ow, dat viel blijkbaar toch tegen. Nouja, beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.Kunnen we eindelijk echte flows ma..betaalde functie? Maar ik heb al honderden euro’s neergelegd voor mijn originele Homey!

Als er 1 bedrijf is die backers keer op keer naait is het Homey wel. Ze halen functies weg en brengen ze vervolgens betaald terug. Het lijkt Qnap wel…

Straks halen ze hun privacy USP nog onderuit door stem commando’s alleen via Amazon en Google te laten lop..ow dat hebben ze eerder al gedaan.

Straks stoppen ze nog met ontwikkeling infrarood module omd..ow ook al gedaan.

Straks werkt de Homey app niet meer lokaal als het internet eruit ligt omdat de token niet kan refresh…ow darn!

[Reactie gewijzigd door BartOtten op 28 juni 2022 19:20]

Bron: https://tweakers.net/nieuws/198494/homey-introduceert-betaalde-advanced-flow-add-on-voor-homey-pro.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.