In-game geld Overwatch wordt meegenomen naar Overwatch 2 – Gaming – Nieuws

In-game geld Overwatch wordt meegenomen naar Overwatch 2 – Gaming – Nieuws

Alle in-game valuta die Overwatch-spelers hebben, worden meegenomen wanneer ze overgaan op Overwatch 2. Dat hebben de ontwikkelaars bevestigd in een AMA-sessie op Reddit. Ook worden ongeopende lootboxes uit het eerste spel automatisch geopend.

In de post vroeg een Reddit-gebruiker wat er met het in-game geld gebeurd wanneer Overwatch 2 beschikbaar komt. Hoewel de ontwikkelaars nog geen uitgebreid antwoord konden geven, konden ze al wel bevestigen dat credits, OWL-tokens en competitive points meegaan naar het volgende spel. De ontwikkelaars zeggen er wel bij dat Overwatch 2 een nieuwe hoofdvaluta gaat bevatten, die de credits uit Overwatch vervangt. Er zijn bepaalde items in de nieuwe game die je niet kan kopen met de Overwatch-credits.

Omdat Overwatch 2 geen lootboxes gaat bevatten, worden de ongeopende lootboxes uit de eerste game automatisch geopend voor de release van Overwatch 2. Alle items uit de boxes komen rechtstreeks op het account van de speler terecht. In plaats van lootboxes komt een in-game winkel beschikbaar waar spelers items en skins kunnen kopen. Ook krijgt Overwatch 2 seizoenen die een paar maanden duren, waarin spelers een Battle Pass kunnen kopen om zo nieuwe content te kunnen krijgen.

Hoeveel de nieuwe Battle Passes en winkelcontent gaan kosten, is niet duidelijk. Overwatch 2 verschijnt op 4 oktober als early access, dan start ook het eerste seizoen. Het spel krijgt drie nieuwe helden, zes kaarten en dertig nieuwe skins. Blizzard wil ook nieuwe spelmodi naar de game brengen, waaronder Push en een pve-modus. Het tweede seizoen start op 6 december.Bron: https://tweakers.net/nieuws/198354/in-game-geld-overwatch-wordt-meegenomen-naar-overwatch-2.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.