Infinity Kerndiensten – Check Point Software

Infinity Kerndiensten – Check Point Software


Meer informatie over Infinity

Preventie voorop, geconsolideerde cyberbeveiliging voor overheden

Ontdek de beveiligingsuitdagingen voor grote organisaties en hoe een geconsolideerde cyberbeveiligingsarchitectuur aanvallen op kritieke gegevens en verstoring van bedrijfsdiensten voorkomt.

Meer informatie

Welke rol speelde een virale pandemie in de consolidatie van cyberbeveiliging?

Onderzoek hoe een uniform cyberbeveiligingssysteem grote organisaties beschermt tegen cyberaanvallen en verstoringen van de bedrijfsservices.

Volledige bescherming tegen ransomware

Meerlaagse bescherming voor eindpunten, mobiele apparaten, e-mail, internet en netwerken.

Downloaden

Verhoog de bescherming en verlaag de TCO met Infinity

Ontdek hoe u de infrastructuur en gegevens van uw organisatie op de meest efficiënte manier en tegen de laagste kosten kunt beveiligen.

Nu bekijken

Mobiele beveiliging

Leer hoe Harmony Mobile zowel bekende als onbekende bedreigingen detecteert om volledige preventie van mobiele bedreigingen te bieden.

Meer informatie

Absolute Zero Trust-beveiliging met Check Point Infinity

Met cyberbedreigingen die zowel binnen als buiten de beveiligingsperimeter bestaan, is het essentieel geworden om een Zero Trust beveiligingsaanpak te hanteren om bedrijfsgegevens beschermd te houden, waar dan ook.

Meer informatieSource link

Internet Blabla

Internet blabla, probeert de beste cyber security content op het internet te verzamelen en in een overzichtelijk geheel te presenteren. Er zijn meerdere artikelen die aangeleverd worden door lezers en cyber security bedrijven, daarnaast zijn er een aantal bloggers en journalisten actief met het plaatsen van actuele cyber security vraagstukken.