Kabinet verwacht dat Nederlanders volgend jaar weer vaker via DigiD inloggen

Kabinet verwacht dat Nederlanders volgend jaar weer vaker via DigiD inloggen
Gek hé als dit het enige communicatiemiddel word om zaken te regelen die met de overheid van doen hebben; en nu ook de zorgverzekering die je die kant op dirigeert en uwv die het ook minofmeer afdwingt!

Ik wil dat niet, ik wil een persoon, en het liefst tegenover mij ( ipv formuliertje via internet of per telefoon) om mee te communiceren. Een persoonlijk gesprek waarbij non-verbale communicatie een belangrijk part speelt om elkaar beter te kunnen begrijpen.

Maar nee, digitaal is de toekomst en -vooral met de wensen van d66 wordt alles gedigidwangiseert- de manier om iets voor elkaar te krijgen van de overheid.

En dan zeggen dat het gaat toenemen. tssss , de arrogantie druipt er maar weer ’s van af.
Afstand tussen politici en de burgers wordt steeds groter, je bent alleen maar belangrijk als het verkiezingstijd is om daarna al hun beloftes met formatieblabla overboord te gooien.

Laat dit kabinet maar vallen, in de hoop dat al die stugge, vasthoudende vvd66cda-stemmers ook iets anders wensen en niet meer dit soort politici terug krijgen zoals de vorige keer; Hetzelfde zooitje zit daar na de toeslagencrisis (en andere crises), wat is dat voor toneelstuk en maar blaten over nieuw elan, bestuurscultuur en blabla met debatten waar alsnog niet geluisterd wordt naar de oppositie en met hun meerderheid al hun kut-ondoordachte ideeën doordrukken en crisis na crisis verwekken en niet ernaar kunnen handelen.

Bron: https://www.security.nl/posting/768599/Kabinet+verwacht+dat+Nederlanders+volgend+jaar+weer+vaker+via+DigiD+inloggen?channel=rss

Georgino van Hout

Georgino van Hout is een verslaggever voor InternetBlabla.nl. Hij heeft in het verleden voor verschillende cyber security bedrijven geblogd. Door zijn bijdragen aan InternetBlaBla, kunnen we de belangrijke zaken in cyber security blijven verslaan zodat we actueel blijven op het gebied van cyber veiligheid.