Konami brengt grote update eFootball 2022 op 14 april – Gaming – Nieuws

Konami brengt grote update eFootball 2022 op 14 april – Gaming – Nieuws

Konami brengt 14 april contentupdate v1.0.0 uit voor eFootball 2022. De update bevat onder andere nieuwe en aangepaste gameplay en een modus waarin spelers “hun ideale team kunnen samenstellen”.

Aanvankelijk zou de update afgelopen november uitkomen. Die is toen uitgesteld naar dit voorjaar, omdat Konami vond dat de update “nog niet aan de kwaliteitseisen voldeed”. Konami kreeg veel kritiek op de staat waarin eFootball 2022 verkeerde. Zo waren er problemen op het gebied van tussenfilmpjes, gezichtsuitdrukkingen, spelersbewegingen en het gedrag van de bal. De ontwikkelaar bood zijn excuses aan en zei dat het “alle zorgen serieus neemt”.

Konami zegt nu tevreden te zijn over de staat van de update en heeft de releasedatum bekendgemaakt. De update bevat verbeterde gameplay. Zo moet het makkelijker zijn voor de speler om te verdedigen. Ook moeten de AI-spelers na de update de bal beter aannemen en passeren.

Verder gaat Konami de Dream Team-modus toevoegen, dat voorheen bekendstond als Creative Teams. In Dream Team kunnen spelers hun eigen team samenstellen met hun favoriete spelers en trainers.

De mobiele versie van eFootball 2022 is opnieuw uitgesteld. Wanneer die verschijnt, is niet bekend. Konami belooft om ‘binnenkort’ met meer informatie te komen.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/195314/konami-brengt-grote-update-efootball-2022-op-14-april.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.