‘Logitech brengt binnenkort MS Master 3S uit met stillere knoppen en 8k-sensor’ – Computer – Nieuws

‘Logitech brengt binnenkort MS Master 3S uit met stillere knoppen en 8k-sensor’ – Computer – Nieuws

Logitech brengt binnenkort de MX Master 3S uit. Dat schrijft Winfuture. De muis krijgt naar verluidt een optische sensor van 8000dpi mee, in plaats van de 4000dpi van de reguliere Master 3. De knoppen zouden 90 procent minder geluid maken. De MX Master 3S moet 150 euro kosten.

Volgens Winfuture blijft het ontwerp tegenover de huidige MX Master 3 ongewijzigd, maar zal de ergonomische muis nu nog beter op een glazen oppervlak kunnen gebruikt worden dankzij de 8000dpi-sensor. Dankzij de Quiet Click-knoppen maakt de muis naar verluidt 90 procent minder geluid, maar het is niet duidelijk of alle knoppen minder geluid maken, dan wel de drie hoofdknoppen.

Dankzij de wijzigingen wordt de muis nu door Logitech omschreven als een Performance Wireless Mouse, terwijl zijn voorganger in de categorie ‘Advanced’ werd gepositioneerd. De MX Master 3S moet volgens WinFuture 150 euro kosten. Het is niet duidelijk wanneer de muis officieel aangekondigd zal worden.

Logitech bracht in 2019 de MX Master 3 Advanced Wireless Mouse uit. Die herbergde toen het ‘snelste en stilte’ scrolwiel van de fabrikant, de MagSpeed Scroll Wheel. De muis heeft een sensor met een gevoeligheid van maximaal 4000dpi. De muis werkte op een oplaadbare accu die volgens Logitech tot zeventig dagen meegaat.


Logitech MX Master 3S

Bron: https://tweakers.net/nieuws/196434/logitech-brengt-binnenkort-ms-master-3s-uit-met-stillere-knoppen-en-8k-sensor.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.