Managed Security Services Provider (MSSP) Marktnieuws: 25 april 2023

Managed Security Services Provider (MSSP) Marktnieuws: 25 april 2023


Elke werkdag levert MSSP Alert een snel overzicht van nieuws, analyses en praatjes uit het hele ecosysteem van managed security services providers.

  • De inhoud: Geschreven voor MSSP’s en MSP’s; threat hunters; security operations center as a service (SOCaaS), managed detection and response (mdr) en eXtended detection and response (XDR) providers – en degenen die met dergelijke bedrijven samenwerken.
  • Frequentie en formaat: Elke werkdag. Gewoonlijk één of twee zinnen voor elk item hieronder.
  • Reaching Our Inbox: Stuur nieuws, tips en geruchten naar hoofdredacteur Jim Masters: [email protected].

A. Het MSSP-, MSP-, mdr-, XDR- en Cybersecuritymarktnieuws van vandaag

1. MSSP-partnerschap: BlackBerry heeft Solutions Granted benoemd tot “Master Managed Security Services Provider”. Als Master MSSP zal Solutions Granted beter gepositioneerd zijn om zijn eigen partners te helpen bij het leveren van managed detection and response (mdr) en andere managed security services aan hun klanten.

2. Partnerprogramma breidt uit: High Wire Networks heeft zijn Overwatch Managed Cybersecurity Partner Program uitgebreid voor MSP’s die een strategische partner zoeken om de terugkerende inkomsten uit cyberbeveiligingsdiensten te helpen verhogen. Het verbeterde kanaalpartnerprogramma voegt nieuwe voordelen toe die zijn ontworpen om MSP-partners te helpen hun beheerde cyberbeveiligingsbedrijf te laten groeien, aldus het bedrijf.

3. Industriële erkenning: GrammaTech, leverancier van producten voor het testen van applicatiebeveiliging en diensten voor softwareonderzoek, kondigde aan dat CodeSonar is uitgeroepen tot Cutting Edge Embedded Security Product van het jaar. Ook werd CodeSentry verkozen tot Next Gen Software Supply Chain Security Product van het Jaar bij de 2023 Global InfoSec Awards.

4. Cybersecurity-partnerschap: Deep Instinct is een nieuw partnerschap aangegaan met mdr-specialist eSentire. Dit partnerschap zal klanten van eSentire beschermen tegen onbekende en zero-day aanvallen met efficiëntie en snelheid, aldus het bedrijf.

5. Industriële erkenning: Voor het derde achtereenvolgende jaar is Stellar Cyber uitgeroepen tot Global InfoSec Award winnaar voor zijn open eXtended detection and response (XDR) platform. Steve Garrison, vice-president Marketing van Stellar Cyber, nam de prijs voor de meest innovatieve XDR-oplossing in ontvangst tijdens de uitreiking van de Global InfoSec Awards op de RSA Conference deze week.

6. Productlancering: ManageEngine heeft de MSSP-editie van zijn cloudgebaseerde SIEM-oplossing, Log360 Cloud, gelanceerd, die is ontworpen om de unieke zakelijke uitdagingen van MSSP’s aan te pakken en daarmee hun winstmarges te vergroten, aldus het bedrijf.

7: U.S. Cyber Force Deployment: De VS sturen meer van hun cybertroepen naar het buitenland om buitenlandse regeringen te helpen in de strijd tegen hackers, zei een Amerikaanse topambtenaar deze week op de RSA-conferentie. In de afgelopen drie jaar heeft de Cyber National Mission Force (CNMF) van het Amerikaanse leger 47 “hunt forward” verdedigingsoperaties uitgevoerd in 20 landen op uitnodiging van die landen, zei generaal-majoor William Hartman van het Amerikaanse leger. (Bron: Reuters)

8. Cybersecurity Acquisitie: Thrive, een leverancier van cyberbeveiliging, cloud en digitale transformatie managed services, heeft cyberbeveiligingsleverancier Storagepipe. De overname zal de wereldwijde aanwezigheid van Thrive uitbreiden, terwijl klanten van Storagepipe gebruik kunnen maken van de beheerde cyberbeveiliging en clouddiensten van Thrive, aldus de bedrijven.

9. Bedrijfsrebranding: Quickpass Cybersecurity, een leverancier van privileged access management en helpdesk security automation voor MSP’s, heeft zijn naam gewijzigd in CyberQP. Het bedrijf heeft een extra 12 miljoen dollar van zijn financiële partner, Arthur Ventures.

10. Productlancering: Lumu Technologies heeft deze week op de RSA Conference Lumu for SecOps gedebuteerd. Lumu for SecOps stelt beveiligingsteams in staat om cybersecurity efficiënt uit te voeren door bedreigingen in het netwerk te identificeren en erop te reageren. Lumu for SecOps zal gespannen cybersecurity teams helpen een oplossing te implementeren die sneller en efficiënter reageert op bedreigingen, aldus het bedrijf.

B. Jaarlijkse persoonlijke MSSP- en cyberbeveiligingsconferentiesSource link

Internet Blabla

Internet blabla, probeert de beste cyber security content op het internet te verzamelen en in een overzichtelijk geheel te presenteren. Er zijn meerdere artikelen die aangeleverd worden door lezers en cyber security bedrijven, daarnaast zijn er een aantal bloggers en journalisten actief met het plaatsen van actuele cyber security vraagstukken.