Marechaussee houdt opnieuw vliegtuigpassagier aan die foto via AirDrop deelt

Marechaussee houdt opnieuw vliegtuigpassagier aan die foto via AirDrop deelt

Door Anoniem: Hoe hebben ze hem geidentificeerd?

Niets van je suggesties. De informatie hierboven is vrij karig maar in mijn krant werd genoemd dat hij opvallend met zijn telefoon bezig was op het moment van het rondsturen en medepassagiers wezen hem daardoor al snel als verdachte aan.

Originele tekst toegevoegd:

De man werd opgespoord met hulp van enkele medepassagiers die de foto voorbij zagen komen. Zij wilden achterhalen wie die foto had gedeeld en verspreidden vervolgens via AirDrop ook foto’s. Ze zagen de man telkens naar zijn telefoon grijpen en zo kon hij getraceerd worden. ,,Er werd vervolgens melding van gemaakt en niet veel later werd de man van boord gehaald”, aldus woordvoerder Robert van Kapel van Koninklijke Marechaussee.

Bron: https://www.security.nl/posting/764619/Marechaussee+houdt+opnieuw+vliegtuigpassagier+aan+die+foto+via+AirDrop+deelt?channel=rss

Georgino van Hout

Georgino van Hout is een verslaggever voor InternetBlabla.nl. Hij heeft in het verleden voor verschillende cyber security bedrijven geblogd. Door zijn bijdragen aan InternetBlaBla, kunnen we de belangrijke zaken in cyber security blijven verslaan zodat we actueel blijven op het gebied van cyber veiligheid.