‘MediaMarktSaturn haalt DJI-drones uit schappen wegens DJI’s banden met Rusland’ – Beeld en geluid – Nieuws

‘MediaMarktSaturn haalt DJI-drones uit schappen wegens DJI’s banden met Rusland’ – Beeld en geluid – Nieuws

Misschien ligt het aan mij hoor… maar ik vind de gespeelde verontwaardiging toch wel enorm hypocriet!
Er zijn al decennia overal oorlogen, kinderhandel, en wat nog meer… daar hoor je nooit iemand over.
En nu zet de media hun vergrootglas erop, en opeens springt iedereen er massaal op!
“dat moet niet kunnen, Putin is een dictator” blablablabla…

• Het zal allemaal wel, en natuurlijk is het erg wat er momenteel gaande is in Ukraine.
Maar waar waren al die betweters de afgelopen 20 jaar? Toen hoorden we ze niet, en keek iedereen comfortabel de andere kant op alsof er nergens iets aan de hand was.
Men ‘DENKT’ dat ze een eigen mening hebben, maar niks is minder waar; de media bepaalt exact wanneer en hoe men selectief verontwaardigt moet reageren op zaken.
(als de NPO/media ons niet opdringt dat het ‘o zo erg’ is, dan vinden we er niks van, en doen we of het niet bestaat)

Best sneu dat men zich keer op keer zo manipulatief laat bespelen… een eigen mening heeft men tegenwoordig niet meer lijkt het.
Doe ZELF je huiswerk en leer je eigen mening vormen, ipv je voor te laten schrijven hoe en wanneer je ergens op moet reageren.
Neem ook eens de moeite je te verdiepen in andere bronnen dan alleen de eenzijdige NPO (en andere eenzijdige mainstream media, die slechts geprogrammeerd zijn hetzelfde narratief te volgen), waarvan we weten dat er slechts een eenzijdig manipulatief beeld wordt geschetst, en niet per definitie de waarheid hoeft te zijn.

[Reactie gewijzigd door The_Prodigy1982 op 27 maart 2022 14:33]

Bron: https://tweakers.net/nieuws/194892/mediamarktsaturn-haalt-dji-drones-uit-schappen-wegens-djis-banden-met-rusland.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.