Microsoft wijzigt naam en uiterlijk Your Phone-app voor Windows 11 – Computer – Nieuws

Microsoft wijzigt naam en uiterlijk Your Phone-app voor Windows 11 – Computer – Nieuws

Soms word ik daar wel een beetje gek van. Als ik een whatsapp berichtje krijg, krijg ik 4 notificaties: mijn telefoon, mijn smartwatch, mijn desktop via Your Phone, en nogmaals mijn desktop vanwege Whatsapp Web.

Sommige notificaties zijn maar half nuttig. Zoals als ik in wil loggen met Okta, dan krijg ik een pushbericht, die ik dan vervolgens moet OK’en in de app. Dan kan ik wel op de notificatie van Your Phone klikken, en dan krijg ik een screen mirror van mijn telefoon, maar dan moet ik op mijn telefoon eerst toestemming geven voor die screen mirror waardoor ik ‘m alsnog uit mijn zak moet halen :z. Ik bedoel, ik snap op zich de veiligheid, maar toch jammer dat dat laatste niet gewoon eenmalig kan zijn voor een vertrouwd apparaat.

.edit: hmm, de begeleidende tekst in Your Phone Phone Link zegt wel dat Android het opnieuw kan vragen, bijvoorbeeld na een herstart. En ik heb elke keer geen zin om ‘m toestemming te geven waardoor hij het elke keer opnieuw vraagt, dus wellicht is het probleem minder erg dan ik aanvankelijk dacht :P

Wel irritant dat hij geunlockt blijft als je de screen mirror sluit |:(. Ik voorspel een hoop broekzakcalls als ik dit regelmatig gebruik.

[Reactie gewijzigd door .oisyn op 1 april 2022 12:02]

Bron: https://tweakers.net/nieuws/195108/microsoft-wijzigt-naam-en-uiterlijk-your-phone-app-voor-windows-11.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.