MijnOverheid Berichtenbox ondersteunt nu bestandsnamen tot 128 karakters

MijnOverheid Berichtenbox ondersteunt nu bestandsnamen tot 128 karakters

De Berichtenbox van MijnOverheid ondersteunt nu langere bestandsnamen tot 128 karakters. Eerder stond de limiet nog op 40 karakters. Dat laat Logius weten, de ict-dienstverlener van de overheid. Via de BerichtenBox van MijnOverheid kunnen burgers digitale post van de overheid ontvangen. Het gaat dan bijvoorbeeld om berichten van gemeenten, waterschappen, pensioenfondsen, ministeries, provincies, samenwerkingsverbanden en landelijke organisaties.

Inmiddels hebben meer dan 9,4 miljoen mensen een MijnOverheid-account waar alleen al in april ruim 4,5 miljoen berichten naar zijn toegestuurd. Door de verhoging van het maximaal aantal karakters zijn er volgens Logius voor overheidsinstanties meer mogelijkheden om de naam van mee te sturen bijlages op te bouwen. Dit moet voor een betere herkenbaarheid van de bestandsnaam zorgen, zo laat de ict-dienstverlener weten.

Bron: https://www.security.nl/posting/754129/MijnOverheid+Berichtenbox+ondersteunt+nu+bestandsnamen+tot+128+karakters?channel=rss

Georgino van Hout

Georgino van Hout is een verslaggever voor InternetBlabla.nl. Hij heeft in het verleden voor verschillende cyber security bedrijven geblogd. Door zijn bijdragen aan InternetBlaBla, kunnen we de belangrijke zaken in cyber security blijven verslaan zodat we actueel blijven op het gebied van cyber veiligheid.