Minecraft krijgt Angry Birds-modus in nieuwe dlc – Gaming – Nieuws

Minecraft krijgt Angry Birds-modus in nieuwe dlc – Gaming – Nieuws

Minecraft krijgt een dlc-pakket met een Angry Birds-thema. Het pakket voegt niet alleen de figuren uit Angry Birds toe aan de game, maar laat spelers ook de klassieke modus uit de Angry Bird-games spelen waarin torens omver geworpen moeten worden.

Minecraft heeft vaker crossovers met andere games en franchises. Dit keer gaat het om de Angry Birds-games, waarvan het origineel verscheen in 2009. In het spel moeten spelers vogelfiguurtjes met een katapult naar een toren vol varkens lanceren, met als doel de toren te laten instorten. Deze spelmodus komt met de nieuwe dlc ook naar Minecraft.

De vogels en varkens zijn inclusief katapult en torens naar de wereld van Minecraft gebracht door ontwikkelaar Orville studios. Naast de klassieke modus, is er ook een missie-modus waarin spelers verschillende Angry Birds moeten redden. De dlc is te koop via de Minecraft Marketplace en geschikt voor de Minecraft: Bedrock Edition.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/196874/minecraft-krijgt-angry-birds-modus-in-nieuwe-dlc.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.