Mozilla maakt betaalde ontwikkelaarsdienst MDN Plus beschikbaar – IT Pro – Nieuws

Mozilla maakt betaalde ontwikkelaarsdienst MDN Plus beschikbaar – IT Pro – Nieuws

Al dat geld wordt voornamelijk opgeslokt door het management die zichzelf miljoenen dollars per jaar aan salarissen en bonussen uitkeren, terwijl het zogenaamd een open-source product bedoeld om het internet “open” te houden.

Ik ben erorm benieuwd naar je bron hiervoor. Wat ik zelf vind:

At Mozilla, the highest paid job is a Director of Engineering at $246,234 annually and the lowest is a CS Rep at $52,299 annually.

Dat komt dus nog niet eens in de buurt van jouw claims over miljoenen.

Tevens moet zoveel mogelijk geld geïnvesteerd worden om Firefox beter te maken, door deze bijvoorbeeld helemaal in Rust te herschrijven.

En wie gaat dat betalen als de commerciele tak word opgedoekt? jij?

En ja ze krijgen geld binnen via google voor die zoekdienst, wat als google volgend jaar besluit die deal niet te verlengen? Dat was een aantal jaar geleden al bijna eens gebeurd. Dan kan je helemaal dag zeggen tegen je browser, fijne bedrijfscontinuiteit op die manier….

Bron: https://tweakers.net/nieuws/194838/mozilla-maakt-betaalde-ontwikkelaarsdienst-mdn-plus-beschikbaar.html

Giliam Budel

Giliam Budel is bij InternetBlabla.nl betrokken sinds 2020. Giliam is opgegroeid in een klein dorp nabij Utrecht. Ze verhuisde naar Breda om te studeren. Voordat ze betrokken raakte bij InternetBlaBla.nl heeft Giliam even als freelance journalist gewerkt bij een aantal radio stations. Daar versloeg ze politieke en economische verhalen met een digitale component.